Bayramın bir gün öncesi ile son günü arasındaki gazete haberleri kaplayacak bu sütunu. Mideniz kalkmadan, yüreğiniz yanmadan okuyabilirseniz okuyunuz. Sorulması oldukça geç kalmış bir sorudur başlıkta 'ne oldu bize böyle' sorusu. Ne yazık ki hala da sorulmaz ve hala da adam gibi cevabı verilmez.

Sondan başlayacağım yürek yakan, mide kaldıran haberleri:

Bodrum'daki ünlü bir balık restoranın iki gündür kayıp olan işletmecisi 56 yaşındaki Mustafa Coşkun, otomobilinde bilekleri kesilmiş ve boğazından bıçaklanmış haldeki cesedi bulundu.

Adana'da kızı 13 yaşındaki F.N.B.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla 17 yaşındaki Muhammet Reşit Yıldırım'ı tabancayla öldüren 33 yaşındaki Emrah B.'nin Suriyeli 15 yaşında bir kızla evlenmek için olay çıkarıp karakolluk olduğu iddia edildi. B.'nin yaşı küçük olduğu için kendine kızlarını vermeyen Suriyeli aileyi ölümle tehdit ettiği öne sürüldü. İddiaları reddeden Emrah B. ise, "Pazarda gördüğüm C.N.'nin 18 yaşında olduğunu söylemişlerdi. Evlenecektik" diyerek kendini savundu.

Şanlıurfa'da 7 çocuk annesi hamile kadın, üvey oğlu tarafından dövülerek öldürüldü. Nahiye A. isimli kadının dövülerek öldürüldüğü daha sonra ise balkondan düştü süsü vermeye çalışıldığı öğrenildi. Polis ekipleri korkunç cinayetle ilgili bir kişiyi gözaltına aldı. Emniyet olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Çanakkale'deki bir kafe barın kapısında güvenlik görevlisi olan 36 yaşındaki Mustafa Özpınar'ın, iddiaya göre alkollü olduğu için içeriye almak istemediği 30 yaşındaki Haydar Ç. tarafından bıçaklanarak öldürülme anı, işletmenin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

İzmir'de taciz iddiasıyla evinde dövülüp bıçaklanan ve tabancayla vurulan 31 yaşındaki Ersin Coşkun'un hastanede son nefesini verirken 'Beni karşı komşularımın yakınları vurdu' dediği ortaya çıktı.

Kayseri'de, Kurban Bayramı'nın ilk günü sabah saatlerinde ailesiyle tartıştığı iddia edilen 19 yaşındaki Sümeyya Nur Onat boynuna bağladığı eşarpla kendisini asarak intihar etti.

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ı öldürüp sonrasında intihar eden Filiz Aker'in cenazesi dün Tuzla'da defnedildi. Aker'in, Şaşmaz'a gönderdiği 'Gel, helalleşelim' mesajını yazdığı Viber'deki sohbet kayıtları sır perdesini aralayacak. Aker iddialara göre Şaşmaz'ın konuşmak için otele gittiği bu mesajı Viber'dan attı. Soruşturmayı sürdüren İstanbul polisi, olayın meydana geldiği otelde 1130 numaralı odaya giren ve cesetlerle karşılaşan 3 otel görevlisinin de ifadesini aldı.

Konya'da bir kişinin tabancayla yaralandığı ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Sevda Y'yi (37) yaralı halde buldu. Bir süre sonra polise aynı bölgede bir kişinin daha tabancayla vurulduğu bilgisini alan ekipler korkunç gerçeği ortaya çıkardı.

Beşiktaş'ta lüks bir otelde ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ı vurarak öldüren Filiz Aker son yolculuğuna uğurlandı. Ağabeyi Sümer Bayer yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. Bayer, 'Filiz'in hangi konuda nasıl ilişkisi vardı hepsini biliyorum. Hepsine vakıfım tabii ki bunlar gizli kalmayacak.' diye konuştu.

Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde, biri kadın iki kişi tarlada, tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine, olay yeri jandarma ekipleri sevk edilirken, karanlık olan tarlada, itfaiye aracının ışıklandırması ile olay yerinde inceleme yapıldı. Yapılan incelemeler sonrasında ikilinin cesedi otopsi yapılmak üzere Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu kadarla yetineceğim şimdilik. Ve tekrar soracağım ne oldu bize böyle?