Yolda yürürken karşılaştığım dostlarımdan bazıları, "hafta sonu, yazılarını okuyorum." dediklerinde ne söyleyeyim hoşuma da gitmiyor değil. İnsan duygusal bir varlık. Günlük ihtiyaçlarının dışında güzel bir söz duyması, yazılarının okunması ister istemez insanı mutlu ediyor.

Her gün herkesin evine, iş yerine, bürosuna ulaşan gazete bizim yazılarımızı ,okuyucularımızla buluşturuyor. Bu çok büyük bir imkan. Bu çalışmaların arkasında (mutfağında) gece gündüz çalışan her kademeden insan var. Haber Gazetesi ailesinin bir ferdi olarak anılmak çok güzel bir duygu.Bu kültür ağacının gövdesi,dalı, yaprağından birisi olmak ve daldan değil kökten sürmeli olmak ;aynı kökten beslenmek insana mutluluk veriyor.

Yazmak, iletişim kurmak suretiyle okuyucuların kalbine, gönlüne köprü kurmak kadar insanımızı birbirine yaklaştıran başka bir şey yoktur. Milli birliğimizi ve gücümüzü muhafaza etmek suretiyle ,geleceğe ve ileriye doğru yol almak, okuyucuyla temas kurmak ve bu bağı güçlü kılmak birbirimizi anlamamız ve güç birliği yapmamız için vazgeçilmez enerji ve sinerji oluşturmaktadır.

Gazeteler, değişik görüşten fikirleri ve düşünceleri halka ulaştıran önemli ve vazgeçilmez yazılı iletişim araçlarıdır. Haber gazetesi, 14. yılında ve ileriki zamanlarda, kültüre, sanata ve halkımızın aydınlanmasına büyük katkı yapacaktır. Her kademede sorumluluk üstlenen bütün çalışanlarına sağlık ve esenlikler dileğimle, nice yıllara...