Öz çiftinin şirketine atanan kayyım Ergün intihar etti

Özlem Öz: 17 Kasım 1989'da doğan, Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nden mezun olan bir sosyal medya fenomenidir. 2021 yılında Dr. Tayyar Öz ile evlenmiştir.

Tayyar Öz: 1987 yılında Kahramanmaraş'ta doğan bir ortopedi doktorudur. 2011 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu. TUS sınavında başarılı olarak İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünde uzmanlık eğitimini aldı.

Sosyal Medya:

Instagram:
Özlem Öz: [geçersiz URL kaldırıldı]
Tayyar Öz: https://www.instagram.com/drtayyaroz/
TikTok: [geçersiz URL kaldırıldı]
Olay:

2023 yılında, Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti, "sahtecilik" ve "dolandırıcılık" iddialarıyla gündeme geldi. Çiftin, lüks bir yaşam tarzı sürdürmek için sosyal medyada sponsorluk anlaşmaları aldıkları ve bu anlaşmalarda takipçi sayılarını şişirdikleri iddia edildi.

Sonuç:

Yargılama halen devam etmektedir.

Not: Bu bilgiler 2023-11-16 tarihi baz alınarak hazırlanmıştır. Özlem-Tayyar Öz hakkında güncel bilgiler için internette araştırma yapabilirsiniz.

Ek Bilgiler:

Çiftin 2023 yılında bir çocuğu dünyaya geldi.
Tayyar Öz, ortopedi ve travmatoloji alanında uzman bir doktordur. Diz ve omuz cerrahisi, spor yaralanmaları ve artroskopik cerrahi gibi konularda deneyimlidir. İstanbul'da özel bir klinikte hastalarına hizmet vermektedir.
Özlem Öz, hemşirelik diplomasına sahip olmasına rağmen aktif olarak hemşirelik yapmamaktadır.
Çift, sosyal medya platformlarında milyonlarca takipçiye sahiptir.

Editör: Vadi Sağdıç