Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi ne bağlı Karabulak Jandarma Karakolu’nun önüne 2 Ağustos 2015 günü saat 03:00 sıralarında 2 ton bomba yüklenmiş traktörle gelip aracı infilak ettiren PKK’lı teröristler, PKK gerçeğini bir kez daha gözümüzün içine soktu. Öyle görünüyor ki, kalleşlik ve vahşilik PKK’nın mayasında var. Dün olduğu gibi bugün de kalleşlikten ve vahşilikten vazgeçmiyorlar. Bu nasıl bir kalleşliktir, bu nasıl bir vahşiliktir anlamak mümkün değil!

Karakolda kaç kişi vardı, bilmiyoruz. Ama sayının az olmadığını yaralı ve şehit asker sayısından çıkarıyoruz .2 şehit ,4’ü ağır 31 yaralı ve Karabulak Jandarma Karakolu’nun saldırı sonrası yıkık dökük görüntüsü, orada olup biteni tümüyle gözler önüne seriyor. Karakolun o görüntüsü PKK’nın nasıl kudurduğunu hepimize yeniden göstermeye yetiyor. O kalleş görüntüye bütün insanlık bir kez daha ibretle bakmalıdır. O görüntüde insanlığa büyük acı ve ders var!Nefretin, kinin, kalleşliğin ve vahşiliğin mide bulandıran o çirkin görüntüsü, bir kez daha PKK’ya lanetimizi artırıyor. O hain saldırıda, PKK terör örgütü 2 ton bombayla kimi vurdu? İşte o fotoğrafta o kareler var. Ey insanlık, o fotoğraf senin vurulduğunu gösteren gerçek görüntüdür. Acaba barış isteyen,şu hakkım ,ya da bu hakkım diyen hangi insan başka bir insanın yaşam hakkına adeta kudurmuşçasına saldırır? O karakolda evlerinden, bütün sevdiklerinden uzakta ve zor şartlarda görev yapan askerler acaba kim için, ne için canını tehlikeye atıp görev yapıyordu? Ey PKK’lı terörist senin de canına ,malına, ırzına sevdiklerine ,tarlana,bağına,bahçene bir zarar gelmesin diye o askerler görev yapıyordu! Bunu anlamayacak kadar, bunu göremeyecek kadar kandırıldın mı? Yani o askerler orada sizin rahatınız, sizin güvenliğiniz için 24 saat canını siper ediyordu. Bunu sen de biliyorsun ama terör çukuruna düşmüş çırpınıyor, çırpındıkça insanlığa saldırıyorsun. Gittiğin yolun yanlışlığını göremeyecek kadar kör olmuşsun.İnsanlığa iyilik değil ,kötülük yapıyorsunuz.İnsanlığa saldırıyor, insanlığı öldürüyorsunuz.2013 yılında başlayan çözüm sürecini istismar ettiniz, silah bırakmak yerine, her yeri silah deposu yaptınız. Şimdi de gerçek yüzünüzü göstermeye başladınız. Açık ve net ifadelerle söylüyoruz, başta kendi etnik kökeninize olmak üzere, tüm insanlığa ayrımsız düşmansınız. Öyle olmasaydı bu kadar kudurur ve saldırganlaşır mıydınız? Tümden insanlığın nefretini ve lanetini kazandığınızı unutmayınız. Çünkü siz insanlığa saldırıyorsunuz, insani değerleri yok ediyorsunuz! Bu nasıl bir hak arayışı? Demek ki siz hak aramıyorsunuz!

O fotoğraf sadece bize değil bütün insanlığa bir kez daha gösteriyor ki, PKK insanlığa saldırmayı bir marifet sayıyor. Bu insanlık için utanç olduğu gibi ders olmaya da devam ediyor. Hiç kimsenin insanlığa saldıranlara hoşgörü göstermesi mümkün değil. Bu son fotoğraf bir kez daha PKK’nın melek olmadığını gösteriyor.