n

n
n Bu sözler, Samsunspor a başkan adayı olduğunu açıklayan Veysel Tokatlıoğlu na ait...
n
n Hasbi Menteşoğlu ve Kazım Yılmaz ı kast eden Tokatlıoğlu, rezil oldular ifadesi yerine başarılı olamadılar deseydi keşke...
n
n Heyecanlıydı. Bu hali konuşması sırasında hareketliliğinden anlaşılıyordu. Bazen önündeki metni de okuyamadı.
n
n Konu, Çarşambalılığına ve eski başkanlara geldiğinde rahmetli Hasbi Menteşoğlu ve Kazım Yılmaz için, Benim param yok, onların vardı verdiler. Vermekle olmaz kardeşim. Benim annem cebimi dikti, babam öldü. Benim param yok. Çoluk çocuğumun rızkını da veremem. Cebinden verenleri de gördük, rezil oldular dedi.
n
n Tokatlıoğlu nun tokat gibi olan bu sözlerine taraftarların cevabı gecikmedi. Sosyal medyada Parayı verdiler, rezil oldular lafı, dahası gafı günün konusu oldu.
n
n Samsunspor un efsane başkanları arasında yer alan ve takımın en başarılı en şaşalı dönemlerinde başkanlık yapan Hasbi Menteşoğlu ile geçtiğimiz sezon büyük zorluklara göğüs gererek görevini sürdüren Kazım Yılmaz için bu söz hiç hoş olmadı.
n
n Bu takıma hayatını veren, sağlığını veren kişiler için rezil oldular denemez.
n
n Heyecanlı bir yapıya sahip olan Veysel Tokatlıoğlu na art niyetli biri olduğunu söylemiyorum. Ancak, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bir zamanda sözlerini seçmesini tavsiye ederim.
n