Samsun'da 4-10 Mayıs tarihleri arasında sürecek indirim listesinde birçok yeni ürünün yanında temel ihtiyaçlarda göze çarpan indirimler var.

Tarım Kredi Kooperatif Market ürünlerinde kasım ayına özel yeni indirimler, ucuz yolla alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar tarafından sorgulanıyor.

Bakan Şimşek: "Yıl sonu enflasyon beklentisinde gerileme devam ederken, 12 ay sonrası beklenti ekim ayına kıyasla 12,1 puan azalarak yüzde 33,2 oldu" Bakan Şimşek: "Yıl sonu enflasyon beklentisinde gerileme devam ederken, 12 ay sonrası beklenti ekim ayına kıyasla 12,1 puan azalarak yüzde 33,2 oldu"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kar amaçlı kurulmadığını söyleyerek indirim talimatı verdiği Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 

4-10 Mayıs tarihlerine özel yeni indirimli ürünler listesini sosyal medya hesabından duyurdu.30826Et, peynir, tavuk, ton balığı, tereyağ ve çay gibi birçok temel ihtiyaç ürününe kasım ayına özel indirimler yapıldı.

İşte Tarım Kredi Market güncel indirimli ürünler listesi.

Kooperatif Market’te 04 10 Mayıs Tarihleri Arasında Aldıkça Aldıran Ürünler Var !Size En Yakın Kooperatif Market Için Profilimizdeki Linke Tıklayabilirsiniz. (1)Kooperatif Market’te 04 10 Mayıs Tarihleri Arasında Aldıkça Aldıran Ürünler Var !Size En Yakın Kooperatif Market Için Profilimizdeki Linke Tıklayabilirsiniz.Kooperatif Market’te 04 10 Mayıs Tarihleri Arasında Aldıkça Aldıran Ürünler Var !Size En Yakın Kooperatif Market Için Profilimizdeki Linke Tıklayabilirsiniz. (4)Kooperatif Market’te 04 10 Mayıs Tarihleri Arasında Aldıkça Aldıran Ürünler Var !Size En Yakın Kooperatif Market Için Profilimizdeki Linke Tıklayabilirsiniz. (3)Kooperatif Market’te 04 10 Mayıs Tarihleri Arasında Aldıkça Aldıran Ürünler Var !Size En Yakın Kooperatif Market Için Profilimizdeki Linke Tıklayabilirsiniz. (2)Kooperatif Market’te 04 10 Mayıs Tarihleri Arasında Aldıkça Aldıran Ürünler Var !Size En Yakın Kooperatif Market Için Profilimizdeki Linke Tıklayabilirsiniz. (8)Kooperatif Market’te 04 10 Mayıs Tarihleri Arasında Aldıkça Aldıran Ürünler Var !Size En Yakın Kooperatif Market Için Profilimizdeki Linke Tıklayabilirsiniz. (7)Kooperatif Market’te 04 10 Mayıs Tarihleri Arasında Aldıkça Aldıran Ürünler Var !Size En Yakın Kooperatif Market Için Profilimizdeki Linke Tıklayabilirsiniz. (6)Kooperatif Market’te 04 10 Mayıs Tarihleri Arasında Aldıkça Aldıran Ürünler Var !Size En Yakın Kooperatif Market Için Profilimizdeki Linke Tıklayabilirsiniz. (5)Kooperatif Market’te 04 10 Mayıs Tarihleri Arasında Aldıkça Aldıran Ürünler Var !Size En Yakın Kooperatif Market Için Profilimizdeki Linke Tıklayabilirsiniz. (11)Kooperatif Market’te 04 10 Mayıs Tarihleri Arasında Aldıkça Aldıran Ürünler Var !Size En Yakın Kooperatif Market Için Profilimizdeki Linke Tıklayabilirsiniz. (10)Kooperatif Market’te 04 10 Mayıs Tarihleri Arasında Aldıkça Aldıran Ürünler Var !Size En Yakın Kooperatif Market Için Profilimizdeki Linke Tıklayabilirsiniz. (9)Kooperatif Market’te 04 10 Mayıs Tarihleri Arasında Aldıkça Aldıran Ürünler Var !Size En Yakın Kooperatif Market Için Profilimizdeki Linke Tıklayabilirsiniz. (13)Kooperatif Market’te 04 10 Mayıs Tarihleri Arasında Aldıkça Aldıran Ürünler Var !Size En Yakın Kooperatif Market Için Profilimizdeki Linke Tıklayabilirsiniz. (12)

Editör: Ismail Usta