Samsunspor Pendikspor karşısında hem çok iyi oynadı hem de haklı bir galibiyet aldı.

Kırmızı Beyazlılarda Alim Yunus Emre ve Zeki'den oluşan defans üçlüsü hatasıza yakın bir futbol ortaya koydu.

Alim ve Yunus Emre yüksek toplarda kurdukları hakimiyetle adeta Samsunspor hava sahasını kapatan ismiler olurken Zeki Yavru ise tecrübesi ve çabukluğu ile defansının arkasına atılan uzun toplara yaptığı yerinde müdahalelerle tehlike oluşmadan önleyen isim oldu.

Orta sahada Osman ve Yusuf Emre rakibe kurdukları bıktırıcı presle özellikle ilk 1 saatlik bölümde oyun kurma izni vermedi. Öyle ki Samsunspor'da bu ikiliye üçüncü bölgede Ahmet Sagat ile Laura da zaman zaman katılınca Pendikspor sahasından bile çıkmakta güçlükler yaşadı.

Laura Boluspor maçının tam tersi futbol oynadı. Pas verdi, şut attı, pres yaptı rakip arkasına yıpratıcı deparlar atarak rakip defansa zor anlar yaşattı. Attığı golde ise tam bir ustalık vardı. Kısa bir deparla önce topa hakim oldu sonra harika bir vücut çalımı ve topu boş kaleye yolladı.

Ali Ülgen'in attığı ilk golde de faulü takımına kazandıran isim oldu.

Ali Ülgen'in attığı frikik golüne zaten söylenecek bir şey yok.  Usta işi, top o kadar iyi bir yere gitti ki direğe de çarptı ve içer girdi.

Bu topu hiç bir kaleci çıkartamazdı ki öyle oldu, Pendikspor kalecisi de çıkartamadı.

Samsunspor'da Osman sakatlanarak çıkıp Yusuf da yorulunca orta sahada Pendikspor topa daha çok sahip olmaya başladı.

Ancak Samsunspor defansı şuursuzca gelen Pendikspor 'un sağlı sollu ortalarında hata yapmadı ve altın değerinde 3 puan Samsunspor'un oldu.