Geçen hafta ki Bak spor karşısında yaşanan puan kaybının ardından, mutlak galibiyet parolasıyla gözler Tarsus I.Y maçına çevrildi.

Sahaya sürülen kadroya bakıp geçen haftalara göre göze çarpan farklılık, Samet Hakan Kılıç'ın yerine Ferhat Çulcuoğlu, Aytaç Sulu' nun yerine Erkam Reşmen ' e ilk on birde yer verilmiş. Geçen hafta olduğu gibi Oğuz Gürbulak'ı on sekizde bile düşünmemiş İrfan Buz hoca.

Taraftar desteği ve ev sahibi olma avantajıyla başladığımız maçta golü erken bulduk. Sekizinci dakikada takımın olmazsa olmazı altın çocuk Ilyas Kubilay sahneye çıktı. Adeta yürüyerek gitti ceza alanı dışından göstere göstere yaptığı düzgün vuruşla topu ağlarla buluştu. Vurmayınca gol olmaz, Kubilay maşallah mesafe tanımaksızın bulduğu yerden vuruyor. Yine söylüyorum, Kubilaysız bir Samsunspor u asla düşünemiyorum.

Golden sonra Tarsus I.Y. topa daha çok sahip oldu..

İlk hafta sergilediği performansı son maçlarda sergileyemeyen Guido Koçer i sanırım gördüğü sarı kartı da göz önünde bulunduran İrfan hoca, otuz dördüncü dakikada oyundan alarak Ramazan Çevik i sahaya sürdü, maç başından beri Guido nun yapamadığını Ramazan Çevik kırk üçüncü dakikada yaptığı asistle Bahattin e skoru iki sıfır yaptırdı. Elli sekizinci dakika da Gökhan Alsan' la skor üç sıfır oldu. Seksen birinci dakikada skoru dört sıfır yapan gol Ramazan Çevikten gelince, bir gol bir asistle forma Guido nun değil benim hakkım dedi adeta.

Ahmethan' ın yerine oyuna sonradan giren Samed Asatekin attığı golle beş sıfır yaptı ve skoru tayin etti.

Her ne kadar üst düzey futbol oynamasak da gollerin erken gelmesiyle stressiz bir müsabaka izledik.

Bu ligde iyi futboldan ziyade attıklarınla rakiplere göz dağı vereceksin. Bizde bu akşam bunu başardık. Rakip o kadarda ucuz değil, üç haftada altı puan toplayarak senden sadece bir puan gerideydi.

Soğuk bir havada sıcacık galibiyet iyi geldi. Artık maç maç düşünecek ve önümüzdeki Afjet Afyonspor maçına odaklanacağız..

Sağlıcakla Kalınız...