Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun raporuna göre, erkekler haziranda 35 kadını öldürdü, 17 çocuğu istismar etti, 47 kadına cinsel şiddet uyguladı. Kadın cinayetlerindeki faili meçhullerin ve kadınların yaşam tarzına yönelik saldırıların da arttığı belirtildi.

Basından edinilen bilgilere göre, 17 çocuğun istismara uğradığı belirtilen raporda, çocuk istismarının Meclis'te araştırılmasının reddedilmesine ve adı çocuk istismarı ile anılan vakıfların yaz okulları yapmaya devam etmesine dikkat çekiliyor.

Çocuk istismarında hiçbir önlem alınmaması, benzer olayların tekrarlanmasına yol açıyor. En son, Ağrı'da İmam Buhari Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda kalan 9 yaşındaki erkek öğrenci, Kur'an kursu hocasının tecavüzüne uğradı!..

Kadınlara 'pembe' taksi ve vagonlar önerilirken; saldırganların serbest bırakılması da kadınların yaşamlarına yönelik saldırıların artmasına sebep oluyor.

Koruma altındayken ölüyorlar, vahşet artıyor!..

Sürekli hedef gösterilerek aşağılanıyorlar. Her türlü haksızlığa uğramaları teşvik ediliyor, meşrulaştırılıyor…

Önce, 'Çalışan kadınlar fuhuşa hazırlık yapmış oluyorlar' sözleriyle tepki çekmiş Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nureddin Yıldız, yine kadınları hedef aldı. Bu defa da kadınları 'ümmetin en büyük sorunu' olarak gördüğünü açıkladı. Kadınlar, ne yaparlarsa yapsınlar, namaz da kılsalar, oruç da tutsalar, ümmetin sorunu olmaya devam edecekler, dedi.

Kadınların şımardığını söyleyen gerici vakfın kurucusu,'…Bu ümmet, kadın konusunu halletmedikçe ayağa kalkamaz, önce kadın konusu halledilecek. Allah için doğurup Allah için yetiştireceğini bilmeyen,'hakarayan'kadınlar oldukça bu ümmet ayağa kalkmaz. Bu kan davası kadar, şeytana tapınmak kadar önemli bir konudur…'diye buyurdu!

Diyanet İşleri ve ilahiyat profesörleri ne ile meşguldürler ,neden seslerini çıkarmazlar, bilinmez!

Ama,laik,demokratik,özgürlüklere dayalı bir toplumdan yana düşüncelerini söyleyen aydın,yazar ve eğitimciler, işlerinden atılıp tutuklanırken,böylesi 'meczup'ların ulu orta zehirlerini saçmalarına hiç kimsenin sesini çıkarmaması, kadınlara yönelik saldırıları teşvik ediyor.

Çünkü,bataklık sinek doğurur!

Kadın cinayetlerinin sorumluları bu kafalardır!..