Samsunspor sezonun ikinci yarısı için Samsun'da yaptığı kampı tamamlayarak Antalya'ya gitti. Burada da yaptığı bir antrenmanın ardından Ümraniyespor ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.

Ümraniyespor her ne kadar geçen sezon ki gücünü kaybetmiş ve karşılaşma her ne kadar hazırlık maçı olsa da öncelikle alınan sonuç ve kulübün yayınladığı özet görüntü videosunda takımın üst üste 35-36 pas yapıyor olması gelecek adına umutları daha da artırdı.

Yeni kurulan takım olmasına rağmen ilk yarıyı liderin 2 puan gerisinde tamamlamış olması ve devre arasında şu ana kadar 5 transfer yapılmış olması da ikinci yarıda Samsunspor'un fırtına gibi esmesine yetmelidir.
Kaleye Nurullah Aslan'ın alınması ile takımdaki üçüncü kaleci eksiği giderilirken orta sahaya Yılmaz Özeren alınarak buradaki rekabet ve alternatif çoğaldı.

Özellikle forvet hattına Abdulkadir Özgen'in transfer edilmesinin Samsunspor'da yaşanan gol sıkıntısına çare olacağını düşünüyorum.
Onur Eriş ve Bünyamin Cesur Karataş'ta yetenekli ve gelecek vaat eden oyuncular. Takım içinde rekabeti artıracaklar. Şimdi sırada savunmaya yapılacak olan stoper transferi var. Belki de sizler bu yazıyı okurken o transfer de gerçekleşmiş olur. Ayrıca başka transferlerde olabilir.
Şu anda en gözde kulüp Samsunspor. Her futbolcu Samsunspor'a gelmek istiyor. Hatta başka takımlarla transfer görüşmesi yapan futbolcular dahi 'Samsunspor beni istiyor' diye söylenti çıkararak fiyatını artırmaya çalışıyor.

Kısacası Samsunspor yönetimi bu sezonu şampiyon olarak tamamlamak için her şeyi yapıyor. Sakarya deplasmanında oynanan maçın ardından Sayın Yüksel Yıldırım'ın dediği gibi 17'de 17 yapacak kadro oluşturulmak için çalışılıyor.
Bundan sonrası teknik ekibe kalıyor. Sezonun ikinci yarısı gerek hava şartları gerekse takımların her birinin hedefinin olması nedeniyle zor geçecek. Ama bu kadro ile maç kaybedilirse tek sorumlusu teknik ekip olur. Bu takımın gerektiğinde hakemleri de yenmesi lazım. Hiçbir bahanenin arkasına sığınılamaz.
Kalın Sağlıcakla…