TFF 2. Lig'de normal sezon sona erdi. 34 hafta sonunda Samsunspor, ligi 3. tamamlayarak 4. Sakarya ile play-off çeyrek finalinde eşleşmiş oldu. Yani oyunun ilk perdesinde şampiyonluk hedefine ulaşamadık ama önümüzde bir şans daha var. İkinci perde açılıyor.
Normal sezon geride kaldı. Geçmişte şu şöyle oldu bu böyle oldu demenin anlamı yok. Önümüze bakma zamanı. Moral motivasyon açısından takım iyi durumda. Sakarya karşısında son maçta alınan üç farklı galibiyet, İlyas'ın golle dönmesi, son haftayı moralli kapatmak bizim için play off öncesi olumlu unsurlar.

Artık söz futbolcularımızda. Onların ortaya koyacağı mücadele belirleyici olacak. Onların sorumluluk bilinci, taşıdıkları formanın ağırlığını bilerek sahaya çıkmaları belirleyici olacak. Kalite olarak, imkan olarak hiçbir eksiği olmayan hatta fazlası bulunan bu oyuncu topluluğu gereğini yapmalıdır. Un var, yağ var, şeker var. Normal sezonda yapılamayan helva geç de olsa yapılmalıdır. Teknik heyet ve futbolcular ben inanıyorum ki bu bilinçtedir.
Sakarya maçlarının ilki deplasmanda. İki ayaklı maçlarda ilk maçta deplasmanda alınacak sonuç önemlidir. Atılan her golün hayati önemi vardır. Deplasmanda alınacak avantajlı bir skor rövanşı daha kolay bir hale getirecektir.
Şimdi başlayacak ikinci perdede tüm şehir bir kez daha bu takıma omuz vermelidir. El birliğiyle hep birlikte hedefe ulaşmak için gayret gösterilmelidir.

Veee. Her şeyin inanmakla başlayacağı unutulmamalıdır.