n
n
n Dün akşam Samsun 19 Mayıs Stadı nda prodüktörlüğünü Emin Kar yönetmenliğini ise Hüseyin Kalpar’ın yaptığı önümüzdeki hafta sonu gösterime girip tam 34 hafta sürecek macera dolu yeni bir Samsunspor filminden fragman izledik.
n
n Bu filmin sonu 34 hafta sonunda acıklı mı yoksa mutlu sonla mı biter bilemem; ama dün akşam Orduspor karşısında izlediğim Samsunspor un, şu an için lige hazır olmadığı açık ve net olarak ortada.
n
n Özellikle Samsunspor, dün akşam rakibe orta sahada baskı yaparak oyunu önde tutmayı başaramadı...
n
n Hemen belirteyim bunda öncelikli olarak bu bölge için düşünülen Adnan Güngör ve Taha Yalçıner dün akşam sakatlıkları nedeniyle 18’de bile yoktu.
n
n Samsun 19 Mayıs Stadı nda 90 dakikası golsüz biten karşılaşmada öncelikli olarak ayağa daha iyi pas yapan topun kendisinde daha fazla kalmasını sağlayan yine kendi 3’üncü bölgesinde gol pozisyonu üretme çabası daha iyi görünen takım, konuk Orduspor oldu.
n
n Ancak Samsunspor’da bireysel olarak baktığımda, ilk olarak yeni transfer Nijeryalı Umar, Türkiye liglerinde çok kısa sürede isminden bahsettireceğe benziyor.
n
n Özellikle bu sezon Umar sahada her topla buluşmasında tribündeki Samsunspor taraftarını da ayağa kaldıracak gibi görüntü veriyor.
n
n Neyse fazla yazıp nazar etmeyelim.
n
n Yine geçen yıla göre Musa Aydın tekrar eski günlerine dönüyor sinyalleri verdi.
n
n Dün akşam santrafor Haluk iyi niyeti ve çalışkanlığı ile “benim her zaman bu takıma faydam olur” dedi..
n
n Yeni transferler sağ bek Murat ve stoper Fatih için dün akşamki futbolları ile olumlu ya da olumsuz bir fikir yürütmem mümkün değil.
n
n Genç futbolculardan Doğan oyunda kaldığı ilk 45 dakikada en azından benim beklentimden çok uzaktı. Artık böylesi kaliteli bir futbolcunun giydiği formayı bir daha bırakmaması gerekir.
n
n Bu söylediğim Ercan için de geçerli.
n
n Bu arada gençlerden yine şans verilen Halil İbrahim ve Mehmet de sadece koştular.Ama boşa benzin yakan otomobil gibi…
n
n Dün akşam karşılaşmanın son 12 dakikasında oyuna giren genç Armağan Kuş ise o kısa süre içinde topla her buluşmasında mükemmel tekniği ile yaptıkları sayesinde adeta “ben futbolcuyum” beni görün dedi.
n
n
n
n
n