'90'ların efsane dizilerinden Yılan Hikayesi' bir çoğumuz hatırlar. Konu içeriği polisiye bir dizi ama o kadarçok dönen dolaplar var ki çık çıkabilirsen işin içinden. Senaryosu o dönemlerde hoşumuza gitmiş biz de bu dizinin sıkı takipçisi olmuştuk.

---------------------

Neyse gelelim asıl konumuza...

Samsunspor'un geleceğine ışık tutacak olan ve şehri daha da markalaştıracak bir yapıya imza atacak olan 'Altyapı tesisleri' konusunda kurulan iki taraflı komisyon ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Soğuk, belediye binasında bir araya geldi. Burada uzun uzadıya bir görüşme gerçekleştiren komisyon üyeleri toplantı sonunda moral bozukluğu yaşadı.

----------------------

Neden mi?

Çünkü istedikleri cevabı 'Şu anlık' alamışlardı...

Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in daha önce Kırmızı-Beyazlı kulübün yetkilileriyle bir araya geldiği fotoğraf kareleri canlandı gözümde. Bu karede herkesin yüzü gülüyor, Samsunspor'un o an istediği cevabı aldığı gözler önüne seriliyordu.

-----------------------

Samsunspor'un uzun yıllar sonra yeniden başına geçen ve ortağı Yüksel Yıldırım ile Kırmızı-Beyazlıları 'Yeniden ayaga' kaldıran Başkan İsmail Uyanık'ın daha önce dolgu sahası için çalışma yaptırdığı ve uzun zaman, yüklü maliyet ve kötü zeminden dolayı buradan vazgeçtiğini biliyordum.

Batıpark'ı halk yoğun bir şekilde kullanıyor diye vermek istemediği öğrenilen Başkan Mustafa Demir'in bu kararı görüşmeleri tıkıyor.

Bekleyip görelim bakalım önümüzdeki günler nelere gebe...