Şirket kurmak, girişimcilerin sıklıkla tercih ettiği bir işlemdir. Ancak günümüzde yurt dışında şirket kurmak da hayli popüler hâle gelmiştir. Zira bu atılım, birçok avantajı beraberinde getirir. Son derece kazançlı görünen bu iş, deneyimsiz girişimcileri zorlayabilir. Siz de bir profesyonelden yardım alarak yurt dışında şirket kurabilir ve dünya pazarının nimetlerinden faydalanabilirsiniz.

BRETT Coin Nedir ve Nereden Alınır? BRETT Alternatifi Coinler Hangileri? BRETT Coin Nedir ve Nereden Alınır? BRETT Alternatifi Coinler Hangileri?

Yurt Dışında Şirket Kurmanın Avantajları Öne Çıkıyor

Yurt dışında şirket kurmanın gün geçtikçe popülerleşmesinin sebebi, birçok avantaj taşımasıdır. Sizin de şirketinizi yurt dışında kurarak bu avantajlardan faydalanmanız mümkündür. Yurt dışında şirket kurmanın avantajlarından bazılarına aşağıdaki listeden göz atabilirsiniz.

●      Geniş müşteri tabanı: Şirketinizi yurt dışında kurarak daha geniş bir müşteri yelpazesine ulaşabilirsiniz. Milyonlarca potansiyel müşteri kazanırsınız. Hedef kitlenize daha kısa sürede erişebilirsiniz

●      Gelir potansiyeli: Yurt dışında şirket kurmak, gelir potansiyelinizi yükseltir. Çünkü gelir çeşitliliği oluşturmanıza yardım eder. Böylece gelir kesintisi yaşama riskiniz azalır.

●      Piyasa erişimi: Yurt dışında şirket kurarak uluslararası pazara açılmış olursunuz. Böylece piyasa erişiminiz artar ve genişler. Seçtiğiniz ülkeye göre daha avantajlı olduğunuz bir rekâbet ortamına girebilirsiniz. Sizden ileride olanları inceleyerek büyüme sağlayabilirsiniz.

Yurt dışında şirket kurmanın girişimcilere sağladığı daha birçok avantaj bulunur. Bu avantajları değerlendirerek işletmenizi büyütebilirsiniz. Böylece hedeflerinizi hayata geçirmeniz de mümkün olur.

İşletme Sahipleri Yeni Pazarlara Girmek için Yurt Dışında Şirketler Açıyor

Yurt dışında şirket açmak, işletme sahiplerinin yeni pazarlara girmek için kullandığı yöntemlerden biridir. Seçtiğiniz ülkeye göre değişmekle beraber yurt dışında birtakım vergi avantajlarından faydalanmanız mümkündür. Aynı zamanda farklı ekonomik koşullar ve pazar talepleriyle daha fazla iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Yalnızca yeni iş fırsatlarıyla değil, yatırımcılarla da tanışırsınız. Şirketinizi kurduğunuz ülkedeki yerel yatırımcılardan veya hükümetlerden destek alabilirsiniz. Uluslararası yatırımcılarla tanışabilirsiniz. Girişiminize yeni finansmanlar bulabilirsiniz.

Bazı ülkeler, işletmeler için kucaklayıcı bir iş iklimine sahiptir. Bu ülkelerden birinde şirket kurduğunuz takdirde teşvik ve yardımlardan faydalanırsınız. Daha az düzenleme, hızlı bürokrasi ve işlem süreciyle rahat edersiniz. Tedarik zincirinizi çeşitlendirerek riski dağıtırsınız. Yurt dışında şirket kurmak, sizin de planlarınız arasındaysa bir profesyonelden yardım alarak hayallerinizi hayata geçirebilirsiniz.

Yeni Girişimciler Fikirlerini Şirket Kuruluşu ile Hayata Geçiriyor

Bir fikrin peşinden koşan taze bir girişimciyseniz nereden başlayacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek için en güvenilir ve kullanışlı yollardan biri şirket kurmaktır. Çünkü şirket kimliğiyle iş dünyasına girdiğiniz takdirde yasal olarak korunursunuz. Kişisel borçlarınızı şirketinizinkilerden ayırırsınız. Finansal ve yasal sorunlardan şahsî olarak etkilenmezsiniz. Fikrî haklarınızı da belgeleyerek korursunuz. Maddî manevî hırsızlığın önüne geçersiniz.

Şirket sahibi bir girişimci olarak çevreden daha fazla saygı görürsünüz. Ortaklarınız tarafından ciddiye alınırsınız. İş görüşmelerinizi kurumsal kimliğinizle tamamlarsınız. Aynı zamanda hedef kitlenize ve yatırımcılara da güven verirsiniz. Potansiyel müşterileriniz karşısında itibarınız artar. Pazardaki yeriniz ve imajınız güçlenir. Yatırımcıların dikkatini çekerek finansman kazanma şansınız artar. Bu avantajlar, yurt içinde veya dışında kuracağınız tüm şirketler için geçerlidir.

Yurt Dışında Şirket Kurmak için Profesyonel Danışmanlıklar Tercih Ediliyor

Yurt dışında iş kurmak, son derece eğlenceli ve kazançlıdır. Ancak bir o kadar da zahmetlidir. Zira yasalarını ve belki de dilini bile bilmediğiniz bir yerde şirket kurmak ve girişiminizi büyütmek cesaret ister. Bu noktada bir profesyonelden destek alırsanız şirket kurma sürecini kolaylaştırmış olursunuz. Jestiyon uçtan uca hizmet sunarak çeşitli imkânlara ulaşmanızı sağlar. Yurt dışındaki prosedürlerle uğraşmanızı önler. Şirket kurulumu için gerekli tüm adımları tamamlar. Size de Jestisyon’un profesyonel ekibine güvenmek kalır. Böylece zaman ve enerjinizi yeni fikirler bulmak için harcayabilir, Jestisyon’un sizin için kurduğu şirketi büyütebilirsiniz.

Editör: Ozge Ozkan