19 Mayıs'a birkaç gün kala bu yılın kutlamalarına da gideceğimin hesabını yapmış ve bir dostumdan, 'kutlama saatinden beni haberdar etmesi' ricasında bulunmuştum.

Zira, sabahın belli saatinde hasta olan babama karşı yapmam gereken hizmetlerim vardır. Onu da ihmal edemezdim.

Kutlamanın başladığını haber veren kardeşimin uyarısı üzerine hemen tören alanı olarak seçilen Samsun Valiliği'nin ön bahçesine gittim.

Canlı kalabalık, alanı doldurmuştu. Alana giriş yerinde polisin kontrolünden geçip biz de bu kalabalığa dahil olduk.

Spor ve Gençlik bayramlarının eski kutlamalarını biliyoruz.

Değerlerimiz başta olmak üzere örf ve adetlerimizle bağdaşmayan durumlarla karşılaştığımızda kendi kendimize söylenerek, stadyumları terk ettiğimizi biliriz.

İnandığımız değerleri konuşuyoruz. Genç ya da gençlik demek, milletin değerlerine meydan okumak demek değildir. Ne anayasa ve ne de yasa ihlal ediyoruz.

Herkesin bir değerler anlayışı ve gençlik modeli hayali vardır. Bizler de bu değerlerimizi ve hayalimizi dava ediyoruz. Bunun için de bu değerler davamızda bize yardımcı olacak diye de bu millet AK Parti'ye oy verdi. Hem de her iki kişiden biri olarak verdi.

Gençlik ve Spor Bakanımız AK Partili, ili yöneten tüm bürokratlar ise( Vali, Gençlik İl Md. Ve Milli Eğitim Md. Vb.) bu partinin yetkilileri tarafından tayin edilmişlerdir.

Önce Halk Eğitimine, oyun oynayan çocuklarımızın kıyafeti gerçekten bundan seneler önceki halkımızın kıyafetini temsil edip etmediğini sormak gerekir. Eğer sergilenmiş oyunlar tarihi halk oyunları ise kız öğrencilerimizin kıyafeti kimin kıyafetidir?

Ya sahnede dans eden genç kızlarımız ne ve kimin adına oraya çıkmışlardır?

Bu soruların cevabını İlahiyatçı Milli Eğitim Müdürümüz mü, yoksa Gençlik İl Müdürümüz mü vereceklerdir? Bu kutlamanın sorumluları bunun hesabını mutlaka vermelidir.

Bandı sarıp yeniden başa mı geldik yoksa? Durumdan vazife çıkartan mı var?

Sayın Cumhurbaşkanımızın istediği örnek gençliğin bu olmadığını biliyoruz. Bu kadar mücadeleyi niçin ve kim için veriyor acaba?

Milletçe değerlerimizin davacısı olacağımızı ifade ederken, bu tarihi günü kutluyoruz. Selam ve sevgi ile.