2024 Yeni Passat !

Passat

Motor-Yakıt Donanım-Şanzıman Fiyatı (TL)
1.5 eTSI 150 PS Benzinli Elegance, Otomatik 2.713.000 TL
1.5 eTSI 150 PS Benzinli R-Line, Otomatik 2.787.000 TL
2.0 TDI SCR 193 PS Dizel Elegance, Otomatik 4.215.000 TL
2.0 TSI 265 PS Benzinli R-Line, Otomatik 4.240.000 TL
  • Fiyatlar, 25 Mart 2024 tarihi için geçerlidir ve değişebilir.
  • Fiyatlara ÖTV, KDV ve diğer vergiler dahildir.
  • Farklı renk seçenekleri için ek ücret talep edilebilir.
  • Detaylı bilgi için Volkswagen yetkili satıcılarına danışabilirsiniz.

2024 Passat Hakkında Bilgiler:

Panoramik Cam Tavan:

Panoramik Açılır Cam Tavan ile seyahatlerinizde sınırsız özgürlüğün ve manzaranın tadını çıkarın. Yeni Passat'ın neredeyse tüm tavanı boyunca uzanan Panoramik Açılır Cam Tavanı hem ön ve hem de arkadaki yolcuları daha fazla ışıkla buluştururken, sınırsız gökyüzü manzarası sunar. 

Bagaj Sistemi:

Kabul edelim; Yeni Passat gibi tam 690 litrelik, rakipsiz ve devasa bagaj hacmi sunan bir otomobilde, bu hacmi her zaman tam olarak doldurmanız mümkün değildir. Bu, virajlarda veya ani manevralarda bagajdaki yüklerin hareket etmesine ve oradan oraya savrulmasına neden olabilir. 

Hybrid Teknolojisi:

Performans ve yakıt tasarrufu ile dikkatleri üzerine çeken Volkswagen'in efsanevi TSI motorları, şimdi gelişmiş Mild Hybrid teknolojisini de arkasına aldı: eTSI! Yüksek basınçlı bir turboşarj, Aktif Silindir Yönetimi “ACT” ve yepyeni bir Mild Hybrid tahrik sistemi ile donatılan 1.5 eTSI 150 PS EVO motor, bu teknolojiler sayesinde her an hazır bir yüksek çekiş gücünü ve sessiz çalışma karakterini garanti eder.

İç Aydınlatması:

Ön yolcu kabinini boydan boya kateden LED ışık şeridi, ön kapı kolunun altındaki ışık şeritleri, ön kapı açma kollarının içinde yer alan arka plan aydınlatması ve ayak bölmesi aydınlatma gece sürüşlerinde Yeni Passat'ın içini hoş bir ambiyansla sarar. Renkli ve iyi yolculuk Yapabilirsiniz

Koltukları:

Yeni Passat'ta saf oturma konforunu yaşayın. Yeni Passat'ın içine daha ilk oturduğunuz andan itibaren rahatlığı, ferahlığı ve kullanıcı dostu ön kokpiti sizi büyüler. Alcantara kaplamalı Artvelour Eco koltuk masaj özelliği ile beraber vücudunuzu sararak uzun yolculuklarınızın keyfini çıkarmanıza yardımcı olur.

Ses Sistemi:

Yani Passat'ta bulunan "Harman Kardon" Ses Sistemi, aracın kabin akustiğine uygun olarak en doğru tınıları yolcularla buluşturmak ve sizi çepeçevre saran gerçek bir surround ses deneyimi sunmak için özel olarak tasarlanmıştır.

LED Farlar:

Yeni Passat'ın aydınlatma alanında otomotiv endüstrisinin en gelişmiş teknolojik seviyesini ifade eden IQ.LIGHT – LED Matrix Farları, aktif sürüş güvenliğini en üst düzeyde desteklerken aynı zamanda gece trafiğinde ışıldamasına da katkı sağlar. Sistemi yöneten yapay zekâ algoritması ile birbirinden bağımsız olarak çalışan çok sayıda LED modül, farklı hava ve yol şartlarında en optimum aydınlatmayı garanti altına alır. 

Zarif bir ışık şeridi, farlar ve Volkswagen logosu arasında uzanır ve Yeni Passat'a benzersiz bir ışık imzası kazandırır. Arkada ise 3D efektli açılış/kapanış animasyonu, dinamik arka sinyaller, animasyonlu fren lambaları LED Stop Lamba grubunu tamamlayan unsurlardır. 

Editör: Arda KERSU