İki otomobilin çarpıştığı kazada 2’si çocuk 3 kişi yaralandı İki otomobilin çarpıştığı kazada 2’si çocuk 3 kişi yaralandı

Manisa’nın Kula ilçesinde 15-22 Nisan Turizm Haftası’nın 48.’si dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Kula’da 48’nci Turizm Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kula Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Şehit Ömer Halisdemir ve Yunus Emre Kent Meydanı Kültür Merkezi’nde hazırlanan etkinliklerle kutlanan program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Ali Okumuş yaptı. Okumuş’un konuşmasının ardından öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan, şiir ve şarkıların söylendiği gösteri, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

48’nci Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında hazırlanan programa Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir, Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Okulmuş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdullah Akkaya ve İsa Dilek, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: iha