Türk televizyon tarihinin uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar 640. bölüm ile izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 639. bölümün sonunda başından vurulmuş halde yerde yattığı görülen Zafer Ergin'in canlandırdığı Rıza Baba karakterinin ölüp ölmeyeceği diziseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, "Arka Sokaklar'da Rıza Baba öldü mü? Arka Sokaklar'da rol alan Zafer Ergin diziden ayrıldı mı?" İşte konuya ilişkin merak edilen soruların yanıtı..

Zafer Ergin, 30 Ağustos 1942 tarihinde Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü mezunu olan Ergin, Ankara Deneme Sahnesi'nden yetişmiştir.

Ergin, 1965 yılında "Kanlı Nigar" adlı oyunla tiyatroya başladı. Daha sonra çeşitli tiyatro oyunlarında rol aldı. 1990 yılında "Deli Yürek" adlı dizide canlandırdığı "Süleyman Çakır" karakteri ile büyük bir üne kavuştu.

Ergin, 2006 yılından beri Arka Sokaklar dizisinde "Rıza Soylu" karakterini canlandırmaktadır. Bu karakter, Ergin'in en ikonik rollerinden biridir.

Ergin, 1969 yılında evlendiği Güler Ergin ile evlidir ve bir oğlu vardır.

Kadrosunda önemli isimleri bulunduran dizi, yeni sezon öncesinde heyecan verici bir gelişme ile gündeme geldi. Yalı Çapkını dizisinden ayrılan ünlü oyuncu, hemen ardından Arka Sokaklar'a katılarak yeni bir karaktere hayat verecek. Bu önemli habere göre, izleyicileri etkileyen ve dikkatleri üzerine çeken dizi, Emniyet Amiri Ünal karakteri ile daha da renklenecek.

Arka Sokaklar dizisi, Türk televizyon tarihinde unutulmaz yapımlar arasında yerini alıyor. Uzun süreli bir aranın ardından izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizi, heyecanla beklenen 18. sezonu için çalışmalarını sürdürüyor. Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu gibi deneyimli oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi, polisiye drama türündeki hikayesiyle izleyenleri ekran başına çekmeye hazırlanıyor.

Yalı Çapkını’ndan Ayrılıp Arka Sokaklara Gitti!

Yalı Çapkını dizisinden ayrıldıktan hemen sonra Arka Sokaklar ailesine katılan ünlü oyuncu, Emniyet Amiri Ünal karakterine hayat verecek. Bu hamle, dizinin kadrosuna yeni bir soluk getirirken, izleyicileri de yeni bir karakterle buluşturmanın heyecanı içinde. Diziye katılan ünlü oyuncunun hayranları, onun bu yeni rolünde nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyor.

18. Sezon Bomba Gibi Geliyor!

Arka Sokaklar'ın yeniden seyirci karşısına çıkacağı 18. sezonunun merakla beklenen yeni bölümlerinde, Emniyet Amiri Ünal karakterinin getireceği sürpriz gelişmeler ve heyecan dolu anlarla dolu sahneler izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek. Dizi severler, bu yeni karakterin Arka Sokaklar'ın atmosferine nasıl uyum sağlayacağını ve hikayeye nasıl bir dinamizm katacağını görmeyi sabırsızlıkla bekliyor.

3.500 KİŞİ SÜPERSTARI DİNLEDİ  3.500 KİŞİ SÜPERSTARI DİNLEDİ 

Cansu Fırıncı Kimdir

Televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerde, sinema filmlerinde ve tiyatro oyunlarında roller alan başarılı oyunculardan Cansu Fırıncı 16 Mart 1982 yılında Bartın'da dünyaya gelmiştir. Cansu Fırıncı ilk ve orta öğreniminin ardından liseyi Bartın Lisesi Fen Matematik Bölümü'nde okumuştur. Henüz ilkokulda kendi yazdığı bir müsamere ile oyunculuğa henüz küçük yaşlarda adım atmıştır. Başarılı oyuncu Cansu Fırıncı ortaokul ve lisede de tiyatro kollarında yer almış ve okul müsamerelerindeki oyunlarında yer almıştır.

Cansu Fırıncı oyunculuğunu geliştirmek için tiyatro oyuncusu Zafer Gecegörür'ün açmış olduğu tiyatro kursuna giderek oyunculuk eğitimleri almıştır. Cansu Fırıncı oyunculuk üzerine tüm bu çalışmalarının ardından üniversitede de oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Oyuncu Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü'nü yarım bırakarak Eğe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne devam etmiş ve buradan mezun olmuştur.

Editör: Ismail Usta