Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün doğa turizmi faaliyetleri kapsamında öğrenciler için etkinlik düzenlendi. DKMP 11. Bölge Müdürlüğüne ait Çınarsuyu Tabiat Parkı’nda başlayan etkinlik Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri’nde devam etti.

Ünye Şehit İsmail Ustaoğlu İlkokulu öğrencileri, sınıf öğretmenleriyle birlikte etkinliğe katılarak keyifli zaman geçirdi. Doğanın korunması, gelecek nesillere aktarılması bilincinin oluşturulması amacıyla düzenlenen etkinlik kapsamında, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı öğrencilerle bir araya geldi. DKMP Ünye Şefi Saygın Yıldırım, Okul Müdürü Osman Gök, Müdür Yardımcısı Yaser Malkoç ve sınıf öğretmenlerinin de bulunduğu etkinlikte Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi Zeynep Yiğit tarafından, Seramik Sanatı hakkında bilgi verilerek uygulamalı olarak gösterildi.

ÖĞRENCİLER BİNİCİLİK TESİSLERİ’NDE AT BİNDİ

Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde moral depolayan öğrenciler Binicilik Tesisleri’nde yer alan kamelyalar, oyun alanları, Hobbit evi, Trafik Eğitim Pisti ve yeşil alanda keyifli vakit geçirdi. Seyisler nezaretinde at binen öğrencilerin bazıları bu duyguyu ilk kez yaşadıklarını söyleyerek kendilerine imkan veren Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür etti.

 

BAŞKAN TAVLI, “YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN”

Öğrencilerin heyecan ve mutluluğuna ortak olan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Yeni eğitim öğretim yılı başlayarak binlerce öğrenci ders başı yaptı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün doğa turizmi faaliyetleri kapsamında geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi biz de Binicilik Tesislerimizde ağırladık. Onlara eğitim öğretim yılı başında keyifli anlar yaşatarak moral depolamalarını istedik. Güzel bir etkinlik gerçekleştirildi. Öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarına başarılar diliyor, onları geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılını tebrik ediyorum. Ünye Belediyesi olarak gençlerimizin ve öğrencilerimizin eğitim hayatları boyunca hep yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN TAVLI, “GAZİLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR” BAŞKAN TAVLI, “GAZİLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR”

Program öğrencilere ikramların yapılması ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile DKMP Ünye Şefi Saygın Yıldırım tarafından çeşitli hediyelerin verilmesiyle sona erdi.

Editör: Vadi Sağdıç