Arat'ın dikkat çeken açıklamaları

Hasan Arat

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, düzenlenen bir iftar programının ardından yaptığı açıklamalarda, son dönemde Türk futbolunda yaşanan olaylara ve yabancı hakemlerin kullanılması konusuna değindi.

Yabancı Hakemlere Destek

Fenerbahçe'nin Ligden Çekilme Kararı ve Olası Sonuçları Bugün Belli Oluyor! Fenerbahçe'nin Ligden Çekilme Kararı ve Olası Sonuçları Bugün Belli Oluyor!

Hasan Arat, yabancı hakemlerin kullanılması konusuna sıcak bakılması gerektiğini belirtti. TFF'nin çok adaylı bir seçime gitmesi gerektiğini ve kurulların seçimle gelmesi gerektiğini vurguladı.

Türk Futbolunda Yaşananlar ve Tepkiler

Son dönemde Türk futbolunda yaşanan olaylara da değinen Arat, hakem tokatlanması, takımın sahadan çekilmesi, taraftarların sahaya inmesi gibi olaylara tepkisiz kalınamayacağını dile getirdi. Bu olayların Beşiktaş Kulübü'nün, hakemler emekli olduktan sonra özür dileyecekleri bir kurum olmadığını vurguladı.

Semih Kılıçsoy'a Destek

Ayrıca, Semih Kılıçsoy'a da değinen Arat, onun Beşiktaş için kırmızı çizgi olduğunu belirtti ve bir Türk evladı olarak herkesin ona sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

Hasan Arat'ın bu açıklamaları, Türk futbolunda yaşanan sorunlara dikkat çekerken, yabancı hakemlerin kullanılmasına dair tartışmalara da yeni bir boyut getiriyor.

Editör: Arda KERSU