Bir gün önce (25.05.2017) günü Samsun'da Büyük Cami'de Şehit Polis Memuru Mesut Yılmaz'ın cenaze namazını kıldık. Samsun'un İlkadım İlçesi'ndeki Kıranköy Polis Şehitliği'nde gözyaşları arasında cennete uğurladık.Şehidimiz bir gül bahçesine girercesine dualarla kara toprağın içine girdi. Bu uğurlamada anasının ,babasının,kardeşlerinin acısı yüreklerimizi yaktı,canımızı acıttı.Tek dileğimiz vardı, bu son olsun başka yürekler yanmasın diyerek şehitlikten ayrıldık. Ne acıdır ki bu defa da son acımız ,son şehidimiz olmadı.Bir gün sonra (26.05.2017) 'de bu defa Samsun Termeli Uzman Çavuş Mustafa Özdemir'in Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi Tendürek Dağı bölgesinde PKK terör örgütüne yönelik bir operasyonda şehit düştüğü haberi geldi.Acı haber şehidin Terme'deki babaevine bir yıldırım gibi düştü.Tıpkı bir gün önce Samsun'da Çatalarmut Mahallesi'nde Şehit Polis Memuru Mesut Yılmaz'ın babaevine düşen şehit acısı bu defa Samsun'un Terme İlçesi Sakarlı Mahallesi'nde Uzman Çavuş Mustafa Özdemir'in babaevinde hissedildi.Maalesef bir gün arayla Samsun'da yine yürekler yandı geceler uzun oldu.Bir vatan evladını daha şehit vermenin acısını derinden yaşadık.Bu acının tarifi yapılamıyor sadece yaşayan biliyor. Şehit veren evler yanıyor. Analar ağlıyor…

Şehit ateşinin merkezi Samsun'un İlçesi Terme'nin Sakarlı Mahallesi'nde gerçek bir kahramanın Türk Bayrağı'na sarılı tabutu başında büyük bir acıya tanıklık ediyoruz. Bu acının kaynağı olan her şeye içimizde büyük bir öfke patlaması yaşanıyor. Ülkeye ve bu ülkenin güzel insanlarına en büyük kötülüğü yapan hainlere hep birlikte lanet yağdırıyoruz.Hainleri sevindirmemek için dik duruyoruz.Herhalde hepimizin söyleyecek çok sözü var.Ama şehidimizin babası Recai Özdemir, sözlerin en güzelini söylüyor. Şehit babası Recai Özdemir, 'Vatan sağ olsun ' diyor.Doğrusu da bu ,biz de bugüne kadar söylediğimiz gibi yine vatan sağ olsun diyoruz. Bu sözümüzün yanında ısrarla bu son olsun diyoruz.Bir daha böylesine acı haberler almak istemiyoruz.Evet soruyoruz Termeli J.Uzman Çavuş Mustafa Özdemir neye ve kime kötülük etmiştir. Bölgede huzuru ve güvenliği sağlamak için gece gündüz ,yaz kış demeden nöbet tutmuş kahraman bir askeri şehit etmek acaba kime ne kazandıracaktır.Bugüne kadar kim ne kazandı? Vatan evlatları şehit düşerken biri 7 diğeri 2 yaşında olan iki çocuk yetim kalırken; hangi aşağılık yaratık sevinmektedir? Bir gün önce şehit polis memuru Mesut Yılmaz'ın acısı ile yüreğimiz yanarken, bugün de (27.05.2017) bir gün ara ile Samsun'un Terme İlçesi Sakarlı Mahallesi'nde Şehit J.Uzman Çavuş Mustafa Özdemir'in acısı ile yüreğimiz yandı. Ama hiç kimsenin yüreği ne annesinin ne babasının ne eşinin ne çocuklarının ne de kardeşlerinin yüreği gibi yanmadı. Onların yüreği şehit ateşinin direkt düştüğü yerdi. O acıyı şehit yakınları kadar bilen, yaşayan var mı acaba?

Samsun'a ve ilçelerine baktığınız zaman ihaneti ve hainliği göremezsiniz. Yıllardır en önlerde vatan, bayrak, millet, bağımsızlık uğruna kahraman evlatlarını şehit veren bu şehir, hep devletine sahip çıkmış , hep milletinin yanında olmuştur. Canımızı acıtan şehit cenazelerini bir gün arayla kaldırmak içimizdeki müthiş öfkeyi artırsa da bu kirli oyuna verecek hiçbir tavizimiz yok. Geçmişimize bakın hainler hep yenildiler.Bu hainler de yok olup gidecekler. Yeter ki biz bu coğrafyada dik durmasını bilelim, içten bölünmeyelim. Bu vatanı hainlere teslim etmemek için şehit düşen bütün kahraman şehitlerimizin fedakarlıklarını unutmayalım. Şehit J Uzman Çavuş Mustafa Özdemir de o şehitlerimizden birisidir. Ruhu şad mekanı cennet olsun. Ailesine ve Türk milletine Allah sabır versin.Güle güle Şehit J.Uzman Çavuş Mustafa Özdemir…Güle güle kahraman asker…Şehidim kendi memleketinde babaevinin toprağında rahat uyu.