Daha altı ay öncesiydi, takımımız küme düşmüş. Tahta kapalı, transfer yasaklısıyız. Borç 50 milyon TL mi desen 60 mı? Nasıl ödenecek? Kulübün kapanmaması için devreye girip yönetim oluşturan Valimiz de pes etmiş.

Tam her şey bitti, ikinci lig üçüncü lig derken efsane Başkan İsmail Uyanık'ın geri dönüşü, Yıldırım kardeşlerin maddi yükü üstlenmesi neticesinde bugün artık Samsun'da Samsunspor'un krizi, borcu, tahtası, geleceği konuşulmuyor çok şükür. Bugün artık şaha kalkmış, çok rahat oynayan, galibiyet alan ve de istediği anda gol pozisyonuna giren, gol atan bir Samsunspor var. Tam beş haftadır içeride dışarıda galip geliyoruz. Taraftarımız çok mutlu, yönetimimiz ve her şeyden önemlisi oyuncularımızın maç içi performanslarının yanında maç sonu sevinçleri de her şeye değer. Gönül belki 1. Lig'de şampiyonluğu isterdi ama 2. Lig'de şu anda oynadığımız futbol ve oluşan hava hepimizi çok mutlu ediyor.
Şimdi önümüzde Kastamonuspor maçı var. Kazanacağımızdan şüphemiz bile yok. Taraftarımız, yönetimimiz, teknik kadromuz ve futbolcularımız o kadar kaynaşmış vaziyetteki bu birlik, beraberlik ve şampiyonluk havasıyla yenemeyeceğimiz takım ve aşamayacağımız engel yok.
Tabi bu arada Samsunspor'un İsmail Uyanık'ın önceki başkanlık döneminde Multescu'yla beraber Türk futboluna kazandırdığı yıldızlar gibi bu dönemde de bir çok yıldızı kazandıracağını şimdiden görüyor ve o yüzden geleceğin aydınlık Samsunspor diyoruz.