Diriliş Başkanları Türkiye genelinde kurulup örgütlenen bir sivil toplum kuruluşudur.
Sağlıklı sivil toplum kuruluşları devletin yükünü hafifletir, demokrasiye katkı sağlar ve halkın iradesini canlı tutar.
Kahvaltı ve sohbet davetlerine icabet ettik, karşılıklı hasbihaller yaptık.
Atalarımız, 'Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer' demişlerdir.
Buna dikkat çekerek legaliteye ve karşılıklı fedakarlığa dikkat çektik.
FETÖ olayı, STK yapılanmasına ve dini cemaatlerin yardım toplamalarına büyük zarar vermiş, toplumda güvensizlik meydana getirmiştir.
Kahvaltıda davete icabet eden basın mensuplarına hitaben Başkan Sayın Ali Öztürk Beyin yapmış olduğu konuşmasında misyon ve vizyonlarını şöyle ortaya koymuştur:
Başkan, 'Biz FANİler olarak dıyoruz ki Hasbunallah ''Allah bize yeter'' çıktığımız bu kutsal yolda, din , dil , renk , mezhep, siyasi görüş ayırmaksızın birleştirici ötekileştirmeden ümmet bilinci ve ülke esaslarına dayanan bir kurum olmayı hedef ve ilkelerimizde görerek ve göstererek koruyarak çalışmalarımızı bu yönde MEŞRULAŞTIRACAK halkın refah ve huzuru için ülke ve millet çıkarlarını ön planda tutarak, gerek ulusal gerek yerel olmak kaydıyla çalışmalarımızı sündüreceğiz. Ve bu kubbe altındaki tüm vatan evlatlarına ışık tutmak, ayrıca unutulmaya yüz tutmuş geleneklerimizi, değerlerimizi bizden sonrakilere bırakarak atalarımıza olan vefa borcumuzu ödemek yegane amacımızdır. Bizim amacımız dünün ihlas ve samimiyetini, bu günün enerjisi ve hızı ile birleştirip ülkemiz ve milletimiz için hayırlı, uzun vadeli kaliteli adımlar atmaktır. Birliğe ve dirliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde; Allah yar ve yardımcımız olsun. Durmak yok yola devam.
Bizler DİRİLİŞ BAŞKANLARI olarak her daim devletimizin ve milletimizin yanında olduk, ülkemizde henüz partiler uzlaşıp sivil bir anayasa yapamazken bizler ülkemizde örnek olması hasebiyle vatandaşımızı ilk sivil benim Anayasamı sunduk ülke genelinde çok verimli çalışmalar yaptık ,bunun akabinde ülkemize karşı diş güçlerin yaptığı her karalama girişimine karşı hamleler yapıp gösteri ve protestolar düzenledik örneğin (İngiliz konsolosluğuna bebekli protestoda bulunduk)
15 TEMMUZ hain kalkışma girişiminde ilk dakikalardan itibaren sokaklara çıktık ve başkomutanımız bitti diyene kadar meydanları terk etmedik yerelde Samsun'da 26 gün boyunca meydanda stant açtık vatandaşımızın su, çay yiyecek içecek ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık' diyor.
Hayırlı yolda başarı dileklerimizle sevgiler…