'Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? 'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın!'

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde 2 Kasım 2017 günü PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 8 vatan evladı şehit düştü. Şehit düşen 8 yiğidimizin acı haberi 8 annemizin, 8 babamızın yüreğine bir ok gibi saplandı. Türkiye'nin tümden yüreğini yakan 8 şehidimizin isimleri Genelkurmay Başkanlığı tarafından açıklandı.Uzman Çavuş Gökhan KURA,Piyade Sözleşmeli Er Sercan KARA, Piyade Sözleşmeli Er Ömer KÜÇÜK,Piyade Sözleşmeli ER Emre KARAASLAN,Piyade Sözleşmeli Er Erhan KARACA ,Piyade Sözleşmeli Er KAVUN,Güvenlik Korucusu Osman YEŞİL,Güvenlik Korucusu Aladdin TEKİN… PKK'lı hainlerin baskın girişiminde vatan uğruna şehadet şerbeti içtiler. Mekanları cennet ruhları şad olsun…

Biliyoruz ki ,Hakkari'de şehit düşen 8 evladımız sadece 8 sayısından ibaret değildir.8 can , 8 vatan evladı kolay yetişmiyor. Onların da yarına dair hayalleri vardı.Onlar vatan uğruna hayallerini feda ettiler.Hepsine minnettarız. Şehit acısı kesinlikle tarifsiz bir acıdır. Maalesef şehit acısı, bütün Türkiye'yi yakıyor. Türkiye şehit acısı ile yanarken ateşin düştüğü yerlerde gerçekten yangın çok büyük. O büyük yangınlardan birisi de Samsun'da yanmaya devam ediyor. 8 şehidin 1'i Samsunlu…Şehit Sözleşmeli Er Erhan KARACA'nın ateşi, şehitler diyarı Samsun'a düştü.Evet ,gerçekten Samsun şehitler diyarı…Türkiye'nin şehitler haritasında Samsun'un yeri hep ön sıralarda.Türkiye'de Samsun şehit acısından en fazla payı almaya devam ediyor.Samsun yiğit evladı Şehit Sözleşmeli Er Erhan KARACA'nın şehadet haberiyle bir kez daha ayağa kalktı.Binlerce Samsunlu Büyük Cami'de şehidi için saf tuttu. Ateşin düştüğü yerde olmak kolay değildi. Onlarca şehit cenazesine katıldım hepsinin yürek yangını farklı… Şehit annelerinin feryadı canımızı acıtmaya devam ediyor. Bu defada aynı acıyla canımız acıyor ,öfkemiz ve teröre lanetimiz kabına sığmıyor.Dik duruyoruz, mağduruz ama mağruruz. Hiçbir haine, hiçbir terör destekçisine asla kapıyı açık bırakıp fırsat vermiyoruz.

Samsun cennet kokulu yiğit evlatlarını cennete uğurlarken biliyor ki ,her şey vatan için! Bu uğurda verdiğimiz canlar canımızı acıtsa bile hep birlikte vatan sağ olsun diyoruz. Önce şehitlerimiz dik durdu ,şimdi sıra bizde. Milletimize yakışan da bu dik duruş. Çarşamba'nın Eğrikum Mahallesi Mezarlığı'na defnettiğimiz güzel asker ,cennet kokulu şehit, anasının kuzusu Şehit Sözleşmeli Er Erhan KARACA sana ve bütün şehitlerimize minnettarız. Milletimizin ve ülkemizin bekası için terörle mücadelede görev yaptınız. Yüce Türk milletine zırh olup hainlere geçit vermediniz. Bu uğurda şehadet şerbeti içerek Hakk'a yürüdünüz. Güle güle yiğit şehidimiz Erhan KARACA. Sana ve bütün şehitlerimize binlerce kez şükran borçluyuz. Ruhunuz şad ,mekanınız cennet olsun. Hepinize Allah'tan rahmet diliyoruz. Nur içinde yatın. Yüce Türk milletine ve bütün şehit ailelerine sabır diliyorum.