ABD'nin New Jersey eyaletine yaşanan banka soygunlarının sırrı çözülmeye başlandı. Aynı gün içinde, toplam 21 saatte soyulan bankaların en az 60 yaşlarında bulunan bir kadın tarafından soyulduğu anlaşıldı. Polis ekipleri soygunları gerçekleştiren yaşlı kadına ulaşamazken, yakalanması için görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Kadının görüntülerinin paylaşılmasının arından 60 yaşında belki de daha yaşlı olan kadının soygunları nasıl gerçekleştirdiği merak edilmeye başlandı.

Görüntülerde bankalara giren yaşlı kadın, elinde bulunan ve soygun yapacağını ifade eden dövizi çalışanlara gösteriyor. Daha sonra çalışanlardan aldığı paraları, yanındaki yeşil kol çantasına dolduruyor ve uzaklaşıyor. Yaşanan 3 soygunda da yaşlı kadının elinde silah görünmemesi ise kafaları karıştırmaya devam ediyor.

Kimliği bir türlü tespit edilemeyen kadının gerçekten yaşlı bir kadın mı olduğu yoksa ağır bir şekilde makyaj yapan bir kişi mi olduğu ise sosyal medyada günün konusu oldu. Polis tarafından her yerde aranan banka soyguncusu, yeni hedefleri olması halinde yakalanacak deniliyor. Aynı zamanda yaşlı kadının toplamda ne kadar pala çaldığı da bilinmiyor.