ABD'nin Florida eyaletinde yaşanan olay, şimdiye kadar yaşanan trafik cezası olaylarına benzememesi nedeniyle gündem olmayı başardı. Florida'da görevli olan polis şefi Chief Melvin Tennyson, çevrede yanlış park eden araçlara ceza yazması ile tanınan polislerden bir tanesi olarak biliniyordu. Aynı zamanda polis şefi olması nedeniyle kendisine bağlı olan polis memurlarından da sorumlu olan Tennyson, bir gün aracını yanlış yere park etti. Aracın yanlış yerde olduğunu gören ve polis şefi Tennyson'a ait olduğu bilen bir kişi de, aracın fotoğrafını çekerek sosyal medyada yayınladı.

Polisin çevrede oturan vatandaşlara hatalı park cezası yazmaktan çekinmediğinin altını çizen kullanıcı, memurların aynı hatayı yaptıklarını gözler önüne sermek için polis şefi Chief Melvin Tennyson hatalı park ettiği aracının fotoğrafını Facebook'tan paylaşan vatandaş, sosyal medyada son derece hızlı bir şekilde gündem olmayı başardı.

Fakat bu paylaşımın ardından yaşananlar olayı daha da karmaşık bir hale getirdi. Sosyal medyada gündem olan konu için polis teşkilatından yapılan açıklamada, fotoğrafın polis şefi Tennyson tarafından paylaşıldığı ve şefin kendisine ceza yazdığı ifade edildi. Ayrıca, vatandaşların inanması için Tennyson'ın kendisine yazdığı cezanın fotoğrafını sosyal medyada yayınlayan teşkilat, son derece garip bir olayı aydınlığa kavuşturmuş oldu.

Polis teşkilatı tarafından yayınlanan kareye göre, polis şefi bu hatası yüzünden 45 dolar (yaklaşık 130 TL) ceza ödeyecek.

İŞTE O CEZA;