Kırmızı-Beyazlı yönetim, teknik direktör konusunda izlediği yol, 2014-2015 sezonu bitiminden 10 gün sonra görüşülen Erhan Altın ile yolların ayrıldığı süreci akıllara getirdi.

Yönetim, Korukır ile de sezonun sona ermesinden bir hafta sonra görüşüyor. Bu durum tesadüf olarak değerlendirilmezken Korukır ile de yolların ayrılacağı olasılığını güçlü kılıyor

ERHAN ALTIN ÖRNEĞİ
Samsunspor'da teknik direktör konusu cuma günü netleşecek. Yönetim, 1 yıl daha opsiyonlu sözleşmesi bulunan Engin Korukır ile yola devam edecek mi? Yoksa hizmetlerinden dolayı teşekkür edilip tecrübeli teknik adam ile yollar ayrılacak mı? Camianın merakla beklediği kritik görüşme öncesi yönetimin izlediği yol, 2014-2015 sezonu sonunda Erhan Altın ile yaşanan süreci akıllara getirdi. Yönetim, Samsunspor'un Play-Off finalinde Antalyaspor'a penaltılarla kaybedip Süper Lig'i kaçırdığı maçtan yaklaşık 10 gün sonra Erhan Altın ile görüştü.

YOLLAR AYRILIYOR MU?
Samsun'a gelen Altın ile görüşmede detaylar konuşuldu, yollar ayrıldı. Engin Korukır ile de ligin bitiminden bir hafta sonra masaya oturuluyor. Kırmızı-Beyazlı yönetim, tıpkı Erhan Altın'da olduğu gibi Engin Korukır'da da aynı stratejiyle hareket ediyor. Korukır ile görüşmenin önce dün yapılacağı belirtilmişti. Ardından kritik zirve cuma gününe ertelendi. Kamuoyu, bu durumun tesadüf olmadığı görüşünde. İşte bu durum Engin Korukır ile de yolların ayrılacağı olasılığını güçlendirirken camiada tüm gözler cuma gününe çevrildi.

MUHAMMET ÇAVUŞOĞLU