Yılbaşı özel çekilişi için bastırılan 500 milyon liralık biletin tamamına yakını tükendi. Biletlerin tümünün satılması halinde vatandaşa 289 milyon 465 bin lira ikramiye dağıtılacak. Çekiliş bugün 13.00 itibariyle başladı.

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 55 milyon liralık büyük ikramiye ile diğer ikramiyeler yarın sahiplerinin olacak.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yılbaşı özel çekilişi yarın saat 13.00'te önce küçük ikramiyeler için dönmeye başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Şura Salonu'nda yapılacak bu çekilişler saat 19.00'a kadar sürecek. Özel çekilişte, 50 milyon liralık büyük ikramiye, satılan bilete çıkana kadar çekilişe devam edilecek.

Büyük ikramiyeye vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, yılbaşı özel çekilişi için bastırılan 500 milyon liralık biletin tamamına yakını tükendi.

Özel çekilişte, 55 milyon liralık büyük ikramiye, gece yarısı sahibini bulacak. Büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar çekilişe devam edilecek.

Yılbaşı özel çekiliş biletlerinin tümünün satılması halinde vatandaşa 289 milyon 465 bin lira ikramiye dağıtılacak. Bunun 55 milyon lirası büyük ikramiye olarak verilecek. Özel çekilişin diğer büyük ikramiyeleri de 1 adet 5 milyon, 1 adet 3 milyon, 1 adet 2 milyon, 1 adet 1 milyon lira olacak.