Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından, Ladikli Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (LAYSİAD) için teşekkür yemeği düzenlendi. Ladik Belediyesi Mavi Göl Tesisleri'nde gerçekleştirilen yemekte Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Ak Parti İlçe Başkanı Fikret Baştan, Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Bilgin, dernek üyeleri, LAYSİAD yönetim kurulu ve üyeleri yer aldı.

GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR
İş adamlarının Ladik''in gelişmesine büyük katkı sağladığını belirten Belediye Başkanı Selim Özbalcı, "Ladik yatırımlar sayesinde değişiyor ve değişmeye de devam edecek. Ladik''in dört bir yanında hizmetler ve birçoğu da ilk olan yatırımlar bölgenin kaderini değiştirdi. İlçemizin cazibesi her geçen gün artıyor. İnşallah Ladik'i daha güzel günler bekliyor. Hepimiz memleketimize hizmet ediyoruz. Sizlerle birlikte güç birliği yaparak Ladik'e güzel ve kalıcı hizmetler verebilme yolunda önemli ve başarılı adımlar atacağımıza inanıyorum. Allah'ın izniyle hep birlikte daha güzel işler başaracağız" diye konuştu.

ÖZBALCI'YA TEŞEKKÜR
Farklı görüşlere sahip olmanın normal olduğunu, fakat bu birlik, beraberlik ve dayanışmanın çatısı altında hiçbir ayrım yapılmadan Ladik için çalışılması gerektiğini de ifade eden Başkan Özbalcı, ilçede yapılan hizmetler, planlanan ve devam eden projeler hakkında iş adamlarına bilgi verdi.
Dernek Başkanı Şerif Bilgin de ' Ladik'te hayata geçirilen her türlü proje, tamamlanan her türlü yatırım bizleri son derece memnun ediyor. Belediye Başkanımız Sayın Selim Özbalcı'ya ve iş adamlarımıza verdiğiniz destekten, Ladik'e kazandırılan hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.' dedi.