Gazi Anadolu Lisesi'nde 8.'si düzenlenen Sınıflararası Futbol Turnuvası'nda 9-F Sınıfı, 12-D Sınıfı'nı penaltılarla 5-4 yenerek şampiyon oldu. Final maçının ardından bu iki takıma, turnuvada emeği geçenlere ve turnuvanın en iyi oyuncularına ödülleri verildi

8.'Sİ DÜZENLENDİ

İlkadım Gazi Anadolu Lisesi'nde yaklaşık 1 aydır süren Sınıflararası Futbol Turnuvası dünkü final maçıyla son buldu. Bu yıl 8.'si düzenlenen turnuvanın final maçında 9-F Sınıfı ile 12-D Sınıfı karşı karşıya geldi. 15'er dakikalık devreler halinde oynanan maçın normal süresi 2-2 beraberlikle bitti ve karşılaşma penaltılara gitti. Penaltı atışlarında rakibine 3-2 üstünlük sağlayan 9-F Sınıfı maçı da 5-4 kazanarak şampiyon oldu.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Final maçının ardından düzenlenen törenle şampiyon 9-F Sınıfı ve ikinci 12-D Sınıfı kupa ile madalyalarını aldı. Bunun dışında yarı final ve final maçını yöneten eski hakem Ali Gürler, beden eğitimi öğretmeni Cihan Kubilay İnan tarafından plaketle ödüllendirildi. Yine çeşitli dallarda Barış Güner, Yavuz Selim Demir, Kerim Burhan, Ufuk Kaya, Mirkan Kandemir, Mert Murat Canbulat, Fatih Yırlar ve Fatih Sağlam'a da ödülleri verildi.

GÜRLER UNUTULMADI...

Turnuvanın düzenlenmesinde büyük mesai karcayan okul beden eğitimi öğretmeni Cihan Kubilay İnan, yarı final ve final maçını yöneten eski hakem Ali Gürler'i plaketle ödüllendirdi.

'EN'LERE ÖDÜL...

Yaklaşık 1 ay süren turnuvanın en iyi oyuncularına ve turnuvada emeği geçen öğrencilere ödüllerini düzenlenen törenle aldı.

Selçuk KAYA