Bafra Belediyesi Ramazan ayı nedeniyle Bafra Belediyesi Aşevi ve Kavakpınar Mahallesi Muhtarlık binası olmak üzere iki ayrı noktadan yaklaşık 5 bin kişilik yemek dağıtıyor.

Bafra Belediyesi Ramazan ayı nedeniyle, iki ayrı noktadan her gün yaklaşık 5 bin kişilik yemek dağıtımı gerçekleştiriyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yemek dağıtımlarının yapıldığı yerleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ederek bizzat yemek dağıtımında bulundu. Ziyarette Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Sosyal Yardım İşleri Müdürü İbrahim Çalışkan, Alparslan Mahallesi Muhtarı Murat Çağşur ve Kavakpınar Mahallesi Muhtarı Salim Ocak da bulundu.

SAYI 8 BİNE ULAŞACAK

Ramazan ayının yardımlaşma duygusunun en üst seviyeye çıktığı bir zaman dilimi olduğunu ifade eden Başkan Şahin, "Vatandaşlarımız, bu manevi iklimde çok güzel birlik ve yardımlaşma örnekleri sergilerken, bizler de bu konuda vatandaşlarımıza imkanlar ölçüsünde katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte her gün farklı yemekler ve günlük 5 çeşit olmak üzere 5 bin kişilik yemek dağıtıyoruz. Bu sayı ileriki günlerde 8 bin kişiye ulaşacak. Belediye Aşevi'nde yolda kalan yolcular, ihtiyaç sahipleri, öğrenci gibi yemek yapma veya yemek alma imkanı olmayan 250 kişiye de akşamları iftar yemeği veriliyor. Vatandaşlarımızın iftar yemeği ile birlikte sahur yemeği ihtiyaçları da Bafra Belediyesi Aşevi tarafından veriliyor. Bu hizmetten büyük mutluluk duyuyorum. Hizmetin oluşmasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm İslam aleminin Ramazan ayının mübarek olmasını diliyorum" diye konuştu.