Geleneksel Atakum Mahalle İftarları buluşmaları kapsamında Atakumluları aynı iftar sofralarında buluşturmaya devam eden Atakum Belediyesi, Yenimahalle, Güzelyalı, Cumhuriyet ve Atatepe Mahallelerinin sakinlerini, Atakum Belediyespor Stadı'nda ağırladı. Atakum Belediyesi, Atakum Belediyespor Stadı'ndaki iftar buluşmasında 8 bine yakın vatandaşı aynı sofrada bir araya getirdi.

Masalardan 'Ay-Yıldız' ve 'Atakum' koreografisi yapıldığı iftar buluşmasına AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

DEMİRCAN: 'MİLLETÇE KUCAKLAŞIYORUZ'

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan yaptığı konuşmada karşılaştığı tablo karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Öncelikle Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı kutluyorum. İftar programlarına böylesi yoğun katılım sağlanması, Atakum ilçesindeki birliğin, beraberliğin ve sevginin ürünüdür. Ülkemizi haince planlarına alet etmek isteyenler, terör denilen bela ile bizleri birbirimizden ayrıştırmak isteyenler, bugün Atakum ilçesinde sağlanan bu tabloya iyi baksın. Millet olarak birbirimizle kucaklaşıyoruz, daha sıkı kenetleniyoruz. Biz birbirimizi seviyoruz' dedi.

TAŞÇI: 'BİNLERCE KİŞİLİK AİLE SOFRASI'

Ramazan ayının bütün güzelliklerini Atakumlularla birlikte yaşadıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Ramazan ayında her akşam vatandaşlarımızı aynı iftar sofralarında buluşturmak istedik. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Geleneksel Atakum Mahalle İftarları, büyük bir katılım ile gerçekleşiyor. Binlerce vatandaşımızla her akşam buluşuyoruz. Atakum ilçesini büyük bir ev olarak görüyoruz. Atakum'da yaşayanları ise ailemiz olarak görüyoruz. Ramazan ayının bütün güzelliklerini ailemizle, yani Atakumlu hemşehrilerimizle yaşıyoruz' diye konuştu.

Atakum ilçesinin sürekli göç alan bir yapısı olduğuna dikkat çeken Başkan Taşçı, 'Ailemiz sürekli büyüyor. Her yıl 10 bin ile 12 bin arasında yeni nüfus aramıza katılıyor. Biz de bu büyümeyle doğru orantılı olarak hizmetlerimizi hızlandırıyoruz. Daha kapsamlı, daha büyük projelerle ilçemizi geleceğe hazırlıyoruz. Bize güvenen Atakum halkının bu güvenine layık olmak için çalışıyoruz. Rutin belediyecilik çalışmalarımızla, sosyal belediyecilik alanındaki projelerimizle Atakum İlçesini Türkiye'nin yıldızı yapmak için çalışıyoruz' şeklinde konuştu.

SPOR CAMİASI İFTARDA BULUŞTU

Atakum Belediyespor Stadı'nda gerçekleştirilen ve 8 bine yakın vatandaşın katıldığı iftar buluşmasına Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şener Aydın, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Hakkı Bayrak, Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran, AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Macit, AK Parti Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri, Türkiye Gençlik Vakfı Samsun İl Başkan Hakan Durmuşoğlu, Atakum Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın, Atakum Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu ile TFF Samsun Bölgesi Hakemleri de katıldı. Ayrıca Atakum Belediyespor Kulübünün sporcularının aileleri ve mahalle muhtarları iftar buluşmasına katıldı.