Canik Belediyesi'nin, Ramazan geleneğini yaşatmak ve Ramazan'da toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediği "Ramazan Günleri Etkinlikleri" bu yıl da dolu dolu geçiyor. Her akşam farklı bir etkinliğin gerçekleştirildiği Canik Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda, her kesimden insan Ramazan ayının manevi atmosferini yaşamaya devam ederken, etkinliklerin 13. gününde Uğur Aslan şiirleriyle dinleyenleri büyüledi.

UNUTULMAZ RAMAZAN AKŞAMI

Ramazan Günleri Etkinlikleri kapsamında Onbir ayın sultanının manevi atmosferinin yaşandığı Canik'e gelen Uğur Arslan, sevilen şiirlerini sevenleriyle paylaşarak, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nı dolduranlara unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı. Okuduğu şiirlerle vatandaşlardan büyük ilgi gören Uğur Arslan, yaklaşık bir buçuk saat süren programda Caniklilere duygu dolu anlar yaşattı.

Dinleyicilerin ilgisinden ve atmosferden son derece memnun olan Uğur Arslan ise programın sonunda, kendisine bu imkanı veren Başkan Osman Genç ve Caniklilere teşekkür etti. Arslan, Caniklilerin çok şanslı olduğunu belirtirken, Başkan Osman Genç ise, Ramazan Günleri Etkinliklerine katkısından dolayı Uğur Arslan'a seramikten Osmanlı kaftanı hediye etti.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı Ramazan ayı, birlik-beraberlik, mağfiret, bolluk ve bereket ayıdır. Ramazan ayı dostluğun, kardeşliğin üst seviyede yaşandığı aydır. Bizler, Ramazan ayını Canik'te en güzel şekilde yaşatmaya çalışıyoruz. Her akşam Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nın dolması, birlik ve beraberlik içerisinde iftarların açılıyor olması bizleri mutlu ediyor" dedi.