Küllerinden adeta yeniden doğan Yeşilırmakspor, hem Samsun futbolunda hemde Türkiye gruplarında sergilediği başarılı futbolla bütün dikkatleri üzerine çekti. Öyle ki Beşiktaş Kulübünün scout ekibi tarafından beğenilen 3 oyuncu sezon başı Siyah-Beyazlı ekibin antrenmanlarına davet edildi.

ONLAR CESUR YÜREKLER

Son yıllarda özellikle Türkiye grup finallerinde önemli başarıla imza atan ve sahada rakipleriyle cesur yürekleriyle mücadele eden Yeşilırmakspor, istikrarlı gidişatıyla her kesim tarafından büyük takdirle karşılanmıştı. Türkiye gruplarında Trabzonspor ve Gençlerbirliği gibi güçlü ekiplerle karşı karşıya gelen Kırmızı-Beyazlılar, Türkiye sıralamasında en iyi 20 takım arasında yer aldı. U-14 liginde namağlup Samsun 3.cülüğü, U-13 kategorisinde Türkiye şampiyonasına katılan, U-12'de yoluna devam eden ve U-10 Küçük Dev Adamlar Futbol Şenliği play-off'larına kadar gelmeyi başaran Yeşilırmak, bu başarısıyla birçok kulübü geride bıraktı

BU GURUR HEPİMİZİN

Yeşilırmakspor, öyle ki elde ettiği bu performansla birçok büyük kulübünde listesine girdi. Beşiktaş scout ekibinin takip ettiği 3 oyuncu beğenilerek Siyah-Beyazlıların yeni sezon öncesi yapacağı antrenmanlara çağrıldı. Beşiktaş gibi güçlü bir ekibin oyuncularına talip olmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Antrenör Aydın Akay, "Bu başarı sadece bizim değil, Samsun futbolunun da başarısıdır. Çünkü biz nerede olursak olalım ilimizi temsil ediyoruz. U-13 grubunda Türkiye finallerinde sergilediği başarılı performansla Beşiktaş'ın listesine girdik. Scout ekibi tarafından beğenilen 3 oyuncumuz Siyah-Beyazlıların sezon başı idmanlarına davet edildi. Bu gurur hepimizin"dedi.

Salim YILDIZ