İşte Çağla Şikel'in Samsun HaberHayat Dergisi'ne verdiği o özel röportaj:

RÖPORTAJI HABERHAYAT DERGİSİ'NDEN OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Güzeller güzeli bir kadın. Sempatik, cana yakın, enerji dolu… Tüm dünyayı kıskandıracak bir gülüşe sahip. Mükemmel bir anne. Başarılı bir manken. Ekranların en doğal sunucusu. Daha bir sürü muhteşem sıfatla nitelendirebilirim Çağla Şikel'i. Yıllardır birbirimizi tanıyormuşuz gibi yaptığımız röportajımız, öpüşüp koklaşarak bitti. Ve bu harika zaman diliminde okuyucularımız için çok özel açıklamalar yaptı Çağla Şikel. Keyifle okuyacağınız röportajımız sizlerle….

HABERHAYAT: Yeni kanalınız hayırlı olsun. Nasıl gidiyor program?

ÇAĞLA ŞİKEL: Çok teşekkür ederim. Çok keyifli gidiyor. Aslında kaldığımız yerden devam ediyoruz. Her Şey Dahil içeriğiyle, müziğiyle, ismiyle aynı. Bir değişiklik olmadı. Yeni kanalımızda çok mutluyuz. Yapımcımız ve kanal çalışanları bizi çok iyi bakıyor. Hepsine teşekkür ediyorum.

HABERHAYAT: Yıllardır televizyon programı yapıyorsunuz. Başarınızın sırrı nedir?

ÇAĞLA ŞİKEL: Samimiyet olduğunu düşünüyorum. Seyirciler samimiyetimizi hissediyor. Sunucu gibi değiliz program sırasında. Konuklarımızı evimizde ağırlar gibi karşılıyoruz. Kuliste ne kadar eğleniyorsak, kamera önünde de o kadar eğlenmeyi başarabildiğimiz için sevildiğimizi düşünüyorum.

HABERHAYAT: Sürekli bir koşturma içerisindesiniz. Sabah programı, defileler bir annelik. Bu kadar enerjiyi nereden buluyorsunuz?

ÇAĞLA ŞİKEL: Çok fazla şükrederim. Kayıplar olmadığı sürece hayatta her şeyin düzeleceğine inanıyorum. Hayatı seviyorum. Mutlu bir kadınım. Ufak tefek şeyleri dert eden biri değilim. Tüm bunlar da enerjimi yüksek tutmamı sağlıyor.

HABERHAYAT: Çocuklarınız nasıl?

ÇAĞLA ŞİKEL: Çok iyiler. Biri ilkokula, biri anaokuluna gidiyor. Çok tatlılar. Çok seviyorum. Çok aşığım. Muhteşem bir ilişkimiz var.

HABERHAYAT: Özellikle kadınlar sizi çok beğeniyor ve güzellik sırlarınızı merak ediyorlar. Var mı bir sırrınız?

ÇAĞLA ŞİKEL: Aslında bu bir sır değil. Tamamen genetik. Güzellik estetikle sağlanabilir. Allah'a şükür benim öyle bir şeye ihtiyacım olmadı. Kendime bakıyorum. Spor yapıyorum. Cilt bakımımı düzenli bir şekilde yaptırıyorum. Kendimle sürekli ilgilenen bir kadınım. Her yaşımı güzel bir şekilde yaşamaya çalışıyorum. Bir de ben güzelliğin sadece fizik ya da yüz güzelliği olduğunu düşünmüyorum. Ruh güzelliği de yüze yansıyor. Ama en önemli şey bana göre enerjidir. Bir kadını güzel yapan şey enerjisidir. Dünya güzel bir kadını olabilirsiniz. Ama enerjiniz yoksa kimse sana dönüp bakmaya bilir bile. Ben enerjisi olan bir kadın olduğumu düşünüyorum.

HABERHAYAT: Oyunculuk ile ilgili bir proje var mı?

ÇAĞLA ŞİKEL: Canlı yayını çok sevdiğim için şimdilik televizyon programlarını tercih ediyorum. Hem televizyon programı hem de dizi yapmam mümkün değil. Cennet Mahallesi ile oyunculuk anlamında çok güzel bir deneyim yaşadım. Onun üzerine çıkabilecek bir proje yapmam gerekiyor. İleride böyle bir proje ile seyirci karşısına çıkmak isterim.

HABERHAYAT: Tarzını nasıl tanımlarsınız?

ÇAĞLA ŞİKEL: Tarzım moduma göre değişiyor. Bir gün şık olmayı, bir gün salaş olmayı seviyorum. Bir gün spor taytımla kendimi rahat hissediyorum. Farklı şeyler giymeyi seviyorum. Dümdüz giyindiğim zaman farklı bir çanta, farklı bir kemer, farklı bir deri ceket, değişik bir ayakkabı giyiyorum. Takı çok seviyorum.

HABERHAYAT: Takılarınızla çok eleştiriyorsunuz. Neler söylemek istersiniz?

ÇAĞLA ŞİKEL: Taktıklarımla dinimi sorguluyorlar. Kusur arıyorlar. Çomak sokmak istiyorlar. Ancak ne takıp takmayacağımı kimseye soracak değilim. Tarzım ortada. Bu da benim dinimi sorgulanmasını gerektiğini anlamına gelmiyor. Kimsenin böyle bir özgürlük yok.

HABERHAYAT: Aşk var mı?

ÇAĞLA ŞİKEL: İki aşkım var. Çocuklarımla çok mutluyum. Bir tane yetmedi. İki tane yaptım. Annelik hayatta hiçbir duyguya benzemiyor.

HABERHAYAT: Samsun'a 2 sene önce tekrar gelmiştiniz. Nasıl buluyorsunuz Samsun'u?

ÇAĞLA ŞİKEL: 2 sene önce Bodrum Bale Festivali için Samsun Devlet Opera Balesi ile prova yapmak için Samsun'a gelmiştim. 15 gün Samsun'da kaldım. Gezme imkanım oldu. Çok güzel anılar bıraktım burada.

HABERHAYAT: Son olarak neler söylemek istersiniz?

ÇAĞLA ŞİKEL: Çok sıcak ve çok samimisiniz. Gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Herkese sevgililerimi sunuyorum.

ÇAĞLA HAKKINDA……….

En sevdiğim kitap: Metin Hara Yol

En sevdiğim film: Çok Özel Bir Kadın

En sevdiğim müzisyen: Sezen Aksu

En sevdiğim şarkı: Bağdat

En sevdiğim şehir: İstanbul

En sevdiğim mekan: Maça Kızı

En sevdiğim parfüm: Lady Million

Ayşe KUŞCU