Taraftar Korukır'ın istifasını istiyor...

Önceki gün yapılan antrenmana gelen 50 civarındaki Samsunspor taraftarı, Teknik Direktör Engin Korukır'ı istifaya devat etti. Samsunspor Taraftarlar Derneği Söğütlübahçe, Şirinler ve Şehzadeler'den de bu tepkiye destek geldi.

TAKIMA DESTEK

Sosyal medya üzerinden hareketlenen Samsunspor taraftarı, önceki gün Nuri Asan Tesisleri'ndeki gece antrenmanına gitti. Kırmızı- BEyazlı renklere gönül vermiş 50 civarındaki taraftar topluluğu, tel örgüler arkasından çalışmayı izledi. Teknik Direktör Engin Korukır'ı istifaya davet eden taraftarlar, "Deplasmanda sıfır, istifa Korukır' diye uzun süre tezahüratta bulundu. Takıma desteklerini de ortaya koyan taraftarlar, oyuncuları çağırarak alkışladı.

TEZAHÜRATLAR DİNMEDİ

Bu tezahüratların üzerine Sportif Direktör Coşkun Zeren, taraftarların yanına gelerek, "Daha 2. hafta. Hocamız gençlere çok önem veriyor. Daha iyi olacağız. Sizleri de desteğe davet ediyorum. İyi oynuyoruz, iyi sonuçlar da gelecek" diye taraftarı sakinleştirmeye başladı. Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Abdik ile Yönetim Kurulu Üyesi Ömür Tekin de daha sonra taraftarın yanına gelse de, istifa tezahüratları dinmedi. Nuri Asan Tesisleri'ne gelen güvenlik güçleri ortamı sakinleştirirken, taraftarlar olaysız bir şekilde tesisten ayrıldı.