İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kalkancı Mahallesi'nde yapılacak olan yeni halı saha ile baştan aşağıya yenilenerek yeniden yapılan çocuk oyun parkını inceledi.

Anadolu, Derecik, Derebahçe, Kalkancı, Baruthane, Karasamsun ve Kazım Karabekir Mahallerine yeni çocuk parkı ve halı saha yaptıklarını ifade eden Başkan Tok, Kalkancı Mahallesi'nde tamamlanan çocuk parkı ve yapılacak olan halı sahada incelemelerde bulundu.

Çocuklara yeni park ve spor tesisi

Yeşil alanı, beton zemini, koruyucu kauçuk tabanı ve modern oyun guruplarıyla baştan aşağıya yenilenen çocuk parkını kontrol eden Başkan Tok, Semt Spor Merkezleri projesi kapsamında çocuk ve gençler için oyun alanları ve spor tesisleri yaptıklarını söyledi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kalkanca Mahallesi'ndeki Mehtap Parkı'nı modern oyun guruplarıyla yenilenen parkta eğlenen çocuklarla görüşen Başkan Tok, Mahalleye yeni bir halı saha kazandıracaklarının müjdesini verdi.



"Her şey çocuklarımız için"

Parkta eğlenen çocuklarla bir süre vakit geçiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Vakitlerinin çoğunu oyun parkında geçiren yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın hoşça vakit geçirdiği parkları program dahilinde baştan aşağıya yeniliyoruz. Parklarımızda bulunan oyun grupları, yeşil alanlar, park zeminleri ve aydınlatma gruplarımızı tamamen yenileyerek ilçemizde bulunan parklarımızı yeni görünüme kavuşturuyoruz. Yani sıfırdan yeni parklar yapıyoruz. Sıfırdan yenilediğimiz çocuk parkının yanı sıra yeni park ve spor tesisleri de yapıyoruz. Her şey geleceğimiz için. Geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımız için. Onlar için ne yapsak azdır. Çocuk parklarını yapmak kadar o parklara sahip çıkmak, korumak ve kollamakta çok önemli. Vatandaşlarımızın ve mahalle sakinlerimizin parklarımızda bulunan oyun gruplarını ve dinlenme alanlarını sahiplenilerek korunması gerekmektedir' diye konuştu.