Ali Akyüz büyük bir iddia ortaya attı...

İlkadım Yabancılar Pazarıspor'un Başkanı Ali Akyüz, Termespor Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ'ın futbolcuları Alper Küçük'ün aklını çelerek Sarı-Siyahlı takımla idmana çıkarttığını iddia ederek, Samsun amatöründe yapılan etik dışı transfer hareketini kınadıklarını söyledi.

AKYÜZ'DEN GÜMÜŞDAĞ'A TEPKİ

Samsun Süper Amatör Ligi'nde futbolcu kaçırma vakası yaşanıyor. İlkadım Yabancılar Pazarıspor'un (Yabpa) 20 yaşındaki oyuncusu Alper Küçük'ün Termespor ile idmanlara çıkmasına Yabpa Başkanı Ali Akyüz sert tepki gösterdi. Termespor'un oyuncularını istediğini belirten Akyüz, "Aynı ligde olduğumuz için vermek istemedik. Üst ligdeki Samsun takımlarına bedelsiz veriyoruz. Yolspor'a iki futbolcu verdik ve 1 lira da talep etmedik. Oyuncumuzun yerine dolduramayacağımız için Termespor'dan bir ücret talep ettik" şeklinde konuştu.

KULÜBÜN İSMİNİ LEKELİYOR

Termespor Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ'ın etik dışı davrandığını ifade eden Ali Akyüz, "Termespor ile hiçbir sorunumuz yok. Güven Gümüşdağ, futbolcumuzu ve babasını arayıp, Alper'in yaşı 18'i doldurduğu için federasyona yetiştirme bedelini yatırırız ve alırız diyor. Çocuğun aklını çelip çocuğu idmana çıkarıyorlar. Bu durumdan son derece rahatsızız. Tecrübeli bir hoca bunu yaparsa, yandı Samsun amatörü. Kulüpler birbirine saygı duymalılar. Güven Gümüşdağ'ı kınıyoruz. Hem çalıştığı kulübün ismini lekeliyor, hem de çocukların aklını çeliyor" dedi.

Tugay BAŞSAN