Oldukça samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Emniyet Müdürü Yavuz'a, paralel örgütün okullarına karşı verdiği mücadelesi nedeniyle teşekkür eden Genç, ziyaretini duyurduğu sosyal medyadan da suç örgütlerine "Samsun sahipsiz değil" mesajını verdi.

Samsun'da paralel örgütün yapılanmasını bildiklerini ifade eden Genç, "Bunları besleyen, koruyan, kollayan birlikte hareket eden, toplantılarına katılan siyasi kimlikleri de, bürokratları da biliyoruz. Bunların hepsi paralel yapıya hizmet ediyor" dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR

Paralel örgüt mensuplarının ve onlara hizmet edenlerin günü geldiğinde hesap vereceğini dile getiren Başkan Osman Genç, "Samsun'daki paralel yapının okullarına, dershanelerine yönelik Emniyet Müdürümüz Vedat Yavuz'un yaptığı çalışmaları da takdirle karşılıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin verdiği bu mücadele doğru algılanmalıdır. Biz polisin paralele karşı verdiği mücadele nedeniyle de Vedat Yavuz Bey'e teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

'SAMSUN'DA HİÇ BİR SUÇ ODAĞI YAPILANAMAZ'

Şehirdeki suç odaklarına karşı her türlü yasal çerçeveler içinde mücadelenin eksiksiz verildiğini belirten Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz da, "Terör örgütleri dahil, her türlü suç odağının üzerine gidiyoruz. Samsun'un huzur kenti olması için tüm arkadaşlarımızla çabalıyoruz. Asayiş, uyuşturucu, dolandırıcılık ve terör örgütlerine karşı dinamik bir mücadele içindeyiz. Samsun'da hiç bir suç yapılanmasına izin vermeyiz. Devletimizin iç ve dış mihraklar karşısında verdiği her mücadeleye karşı tüm arkadaşlarımız, geceli gündüzlü çalışıyor" şeklinde konuştu.

Başkan Genç ziyaret sonunda müdür Yavuz'a perspektif sanatıyla yapılan üç boyutlu tablo ve Canik Belediyesi Kültür Yayınlarından "Canik-Samsun'da Seçim ve Siyaset" kitabımını takdim etti. Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'da Başkan Genç'e plaket hediye etti.