Samsun Süper Amatör Lig'in demirbaşlarından Büyükşehir Belediyespor gençlik ve tecrübeyi harmanlayarak yeni bir ekip kurdu. Genel Koordinatör Ali Alıntaş, kaliteli futbol sahaya yansıtan bir takım olacaklarını söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediyespor, Süper Amatör Lig öncesi antrenmanlarını sıklaştırdı. Doğupark Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleşen idmanlarda Mavi-Beyazlılar, genç ve tecrübeli futbolculardan oluşan 30 kişilik kadro ile çalışıyor. Genel Koordinatör Ali Alıntaş, yeni bir takım oluşturduklarını ifade ederek, "İki haftadır yoğun bir antrenman temposunda çalışıyoruz. Teknik ekibimiz özverili çalışmasıyla kaliteli futbol sahaya yansıtan bir ekip olacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki günlerde 4-5 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Karşılaşmaları sonunda ligde mücadele edecek 20 kişilik kadromuzu oluşturacağız" diye konuştu.

TECRÜBELİ TEKNİK HEYET

Ali Alıntaş genel koordinatörlüğünde Samsun futboluna hizmet eden Mavi-Beyazlılarda teknik direktör İlhami Yaman, yardımcı antrenör Levent Atıcı ve kaleci antrenörü Erdem Kadiş tecrübelerini sporculara aktarıyor.

Tugay BAŞSAN