Haber Medya Grubu Ankara'da 'hayırlı olsun' ziyaretleri yaptı. Ankara çıkarmasına, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Medya Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu, Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz, Haber Medya Haberler Müdürü Erdem Erol, Haberaks TV Programlar Koordinatörü Sinan Sallabaş katıldı.

HABER MEDYA'YI ANLATTI

Şenocak ve Haber Medya yöneticileri önce Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı bakanlıkta ziyaret etti. Çağatay Kılıç'a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Şenocak ve Haber Medya yöneticileri grup çalışmalarıyla ilgili bilgi de verdi. Özellikle 2016 yılı başında yeni yüzü ve yeni yayın anlayışıyla okuyucularıyla buluşan habergazetesi.com.tr internet gazetesini anlatan Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, "Haber Gazetesi, Haberaks TV, Haber Hayat Dergisi ve Haber Radyo yapılan çalışmalarla, Samsun'da değil bölgede lider durumda. Ancak internet gazetemiz habergazetesi.com.tr'de eksiklikler olduğunu tüm okurlarımız gibi biz de fark ettik ve 6 aya yakın süren çalışmalar sonucunda; bize has, güçlü rakipleriyle yarışabilir, yenilenebilir ve geliştirilebilir internet gazetesi oluşturduk. habergazetesi.com.tr'de birçok yeniliğin yanı sıra e-gazete bölümüyle Haber Gazetesi'nin tüm basılı sayfalarını sabah saat 08.00'den itibaren okuyucularımızın beğenisine sunduk. Ayrıca Android ve Iphone telefonlar için uygulamamız da tamamlanarak Google Play ve Apple Store'de yayımlandı. Uygulamamızı indirip kurarak, Haber Medya Grubu'nun tüm yayın mecralarına çok rahat ulaşabiliyorsunuz" dedi.

HABER MEDYA GRUBU UYGULAMASI BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ'IN TELEFONUNDA

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da, cep telefonuna Haber Medya Grubu uygulamasını indirerek kurdu. Bakan Çağatay Kılıç, "Haber Medya Grubu, gerek Samsun, gerekse bölgemiz için çok önemli bir medya kuruluşu. Tarafsız, objektif yayın anlayışının yanı sıra ulaştığı kitle ve verdiği hizmetlerle Türkiye'nin sayılı medya kuruluşlarından birisi. O nedenle sizleri Ankara'da ağırlamaktan ve yeni atılımlarınızla ilgili bilgilenmekten son derece mutlu oldum" diye konuştu.

Şenocak ve Haber Medya Grubu yöneticileri Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy'u da ziyaret etti.

ÇİĞDEM KARAASLAN UYGULAMAYI ÇOK BEĞENDİ

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak ve Haber Medya Grubu yöneticileri, AK Parti Genel Merkez Binası'nda Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ı ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. Karaaslan da, Şenocak'ın Haber Medya Grubu'nun çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmesinin ardından, Haber Medya Grubu cep telefonu uygulamasını kurarak inceledi. Ziyaretten son derece memnun kaldığını belirten Karaaslan, "Haber Medya Grubu, Samsun'un dünyaya açılan penceresi. Haberaks TV, Haber Gazetesi, Haber Hayat Dergisi ve Haber Radyo'nun ardından habergazetesi.com.tr'nin güçlenerek yeni bir anlayış ve yeni yüzüyle yayına başlamasından mutlu oldum. Cep telefonu uygulamasını da son derece başarılı buldum. Bundan sonra Haber Medya Grubu yayınlarını daha kolay takip edebileceğimi gördüm. Başarılarınızın devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLLERİ MUTLU OLDU

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak'ın daha önce yönetim kuruluyla ziyaret ettiği için katılmadığı TBMM çıkarmasını ise Haber Medya Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu, Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz, Haber Medya Haberler Müdürü Erdem Erol, Haberaks TV Programlar Koordinatörü Sinan Sallabaş gerçekleştirdi. Haber Medya Grubu yöneticileri TBMM'nde AK Parti Samsun milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı; CHP Samsun milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin; MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta'yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunup başarılar diledi. Haber Medya Grubu yöneticileri çalışmalarla ilgili bilgiler vererek, Haber Medya Grubu Cep Telefonu Uygulamasını milletvekillerine tanıttı. Samsun milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, Kemal Zeybek, Hayati Tekin ve Erhan Usta da ziyaretten son derece memnun olduklarını belirtti.

ÇIPLAK'DAN ÖVGÜ

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak ve Haber Medya Grubu yöneticileri Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Samsunlu Esat Çıplak'ı da makamında ziyaret etti. Çıplak'a da yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Şenocak ve yöneticiler çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Çıplak da, Haber Medya Grubu'nun yayın organlarını yakından takip ettiğini ve bölge standartlarının çok üzerinde olduğunu mutlulukla gördüğünü ifade etti.

Nur OK- Mustafa EKİNCİ