15 Temmuz Demokrasi Kupası turnuvası yarı final maçında Terme Sanayispor ile Karasamsunspor karşı karşıya geldi. 015 Temmuz Demokrasi Kupası turnuvası yarı final maçında Terme Sanayispor ile Karasamsunspor karşı karşıya geldi. 0-0 golsüz eşitlikle penaltılara giden maçta Terme Sanayispor'un hem başkanı, hem antrenörü hemde kalecisi olan Barış Aktepe yaptığı kurtarış ile takımını 5-3'lik skorla finale taşıyan isim oldu.

Samsun Süper Amatör Lig takımlarının katıldığı 15 Temmuz Demokrasi Kupası turnuvası yarı final maçlarıyla büyük heyecan yarattı. Turnuvanın ilk maçında Terme Sanayispor ile Karasamsunspor takımları karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan müsabaka 0-0 eşitlikle penaltı atışlarına gitti. Penaltılar sırasında kaleye geçen Terme Sanayispor Kulübü başkanı, antrenörü ve kalecisi olan Barış Aktepe yaptığı kurtarışla ekibini 5-3'lük skorla finale taşıyan isim oldu.

BAŞKAN KALEYE GEÇTİ...

0-0 berabere biten maçın penaltı atışlarında kaleye geçen Terme Sanayispor Kulübü Başkanı Barış Aktepe, yaptığı kurtarışla takımını finale taşıyan isim oldu.

Salim YILDIZ