Lens seferberliği

Fenerbahçe'de yeni transfer Jermain Lens'in sakatlığının ciddi olması can sıkıyor. Arka adalesinde yırtık olan Hollandalı'nın Alanyaspor maçında da forma giymesinin imkansız olduğu öğrenildi. Doktorlardan günlük rapor isteyen Dirk Advocaat'ın Manchester United maçına kadar oyuncunun iyileştirilmesi talimatını verdiği ortaya çıktı.

Bruma üzdü

Bu sezon Süper Lig'de Galatasaray formasıyla çıktığı 6 maçta 5 gole direkt katkı yapan Bruma'dan, Sarı- Kırmızılıları üzecek bir haber geldi. Sözleşmesinin bitmesine 2 yıl kalan Portekizli'nin, yönetimin kontrat uzatma talebine yanaşmadığı ifade edildi.

Töre geri mi dönüyor?

Beşiktaş'ın sezon başında West Ham United'a 1 yıllığına kiraladığı Gökhan Töre, dönmeye hazırlanıyor. Şenol Güneş, yönetimle yaptığı toplantıda, sezonun ikinci yarısı itibariyla Gökhan'ı yeniden kadroda görmek istediğini dile getirdi.

Yanal kolları sıvadı

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal kötü gidişe dur demek için milli arada harıl harıl çalışıyor. Takımının kırılgan bir yapıya sahip olduğunu düşünen tecrübeli teknik adam, bu olumsuzluğu gidermek için kolları sıvadı.

GAP Arena 15 güne hazır

Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadı'ndaki çim iyileştirme çalışmalarının 15 gün içerisinde tamamlanacağı bildirildi. Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı İsmail Bağıban geçen hafta bakıma alınan statta incelemelerde bulunarak, çalışanlar hakkında bilgi aldı.

Arkadaş gibiyiz

Lig'de geride kalan 6 haftada topladığı 11 puanla 2'nci sıraya yerleşen Göztepe'nin Menajeri İlhan Şahin, "Geçen sezon yaşanan hayal kırıklığı, arkadaşlık havasının oluşmamasıydı. Bu sezon tüm oyuncular tek vücut gibi hareket ediyor" dedi.

İlk tercih o

Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, " İlk tercihim Engin İpekoğlu. Şartlar sağlanırsa anlaşacağız. Kendisiyle görüşeceğim. Adanaspor'da yaptıkları ortada, takımı yoktan var etti. Anlaşırsak, her iki taraf için de hayırlı olsun. Anlaşma sağlanamazsa belirlediğimiz diğer isimlerle görüşeceğiz" diye konuştu.

Göreve başladı

Ligde düşme hattında kalan ve 6 haftada 3'üncü kez teknik direktör arayışına girişen Manisaspor'da prensip anlaşmasına varılan Sait Karafırtınalar, resmen işbaşı yaptı.

Kupa maçı 27 Ekim'de

İki kulvarda birden mücadele eden Yeni Amasyaspor, Denizlispor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası müsabakasını 27 Ekim per?embe günü oynayacak. Amasya 12 Haziran Stadyumunda saat 13.30'da oynanacak olan mücadele A spor'dan da canlı olarak yayınlanacak.

Seri istiyoruz

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Antalyaspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Ondan sonra Trabzonspor deplasmanına gideceğiz. Sonra kendi evimizde maç oynayacağız. Bu 4 haftalık maç trafiğini en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Bunun en güzel cevabı da güzel bir seri yakalamak olacaktır" diye konuştu.

Hiçbir problem yok

Ligin 7. haftasında 16 Ekim Pazar günü Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak Giresunspor'un teknik direktörü Mustafa Kaplan, "Kaliteli bir maç olacak, biz pozitif futbol oynayan bir takımız. Eskişehir'den buraya iyi bir sonuçla döneceğimizi söyleyebilirim" dedi.

Hedef play-off

Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, ''Eksi puanlardan kurtulduk. Bir daha böyle şeyler yaşamamak için mücadele ediyoruz. Bu doğrultuda takımımızın arkasında durursak, bu takımı tekrar yukarılara çıkarma azminde ve niyetindeyiz. Bu sezon en kötü play-off oynamak istiyoruz" dedi.