Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, bazı yerel gazete ve internet haber sitelerinde çıkan, 'takımdaki belli oyunculara ayrıcalıklı ödeme yapıldığına' yönelik haberleri sert bir dille yalanladı.

Zeren, "Bu konular kesinlikle yaşanmamıştır. Bahsi geçen haber baştan aşağı yanlıştır" dedi

HABERLER YANLIŞ
Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, bazı yerel gazete ve internet haber sitelerinde çıkan, oyuncuların ödemeleriyle ilgili haberi sert bir dilel yalanladı. Zeren, "Bugün bazı yerel gazete ve internet haber sitelerinde oyuncularımızın aldıkları paralarla ilgili haberler çıktı. Haber bizi üzdü. Haberde 'sezon başından itibaren Samsun kökenli oyunculara ödeme yapmadığımız, yabancı ve Samsunlu olmayan oyunculara ödeme yaptığımız' yazıyordu. Haber maalesef baştan aşağı en kibar dille yanlış. 5 aydır futbolcularla beraberiz. Bugüne kadar büyük bir özveriyle ve fedakarlıkla mücadele ediyorlar. Bizim oyunculara taahhütlerimiz var, ancak futbolcularımız bunu ne sahaya yansıtmıştır ne de gündeme getirmişlerdir" diye konuştu.

HERKESE EŞİT DAĞITIYORUZ
Zeren, "Özellikle altını çizerek söylüyorum, biz hiçbir oyuncuya ayrıcalıklı ödeme yapmadık. Mehmet, Mustafa ve Fatih başta olmak üzere hepsi gerekli fedakarlık yapıyor. Bir kaynak oluşturulduğunda tüm oyunculara alacakları nispetinde ödeme yapılır. Bizim prensibimiz bu. Onlar da biliyor ki, kaynak bulunduğunda paralarını alacaklar. Oyuncular bu konuda özveri ve olgunluk gösteriyor. Futbolcularımız diğer borçlarımızı ödememize ve ceza yemememize müsade etmişlerdir. Tabiki bizim de onlara taahhütlerimiz var ve önümüzdeki günlerde bunları yerine getireceğiz. En tecrübeliler ve yabancılar olmak üzere büyük fedakarlık yapıp, kulübe sahip çıkıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Burada para konuşulmaz" dedi.

Selçuk KAYA