Devre arası transfer yasağı bitecek olan Samsunspor, mevcut kadroyla 6 hafta daha oynayacak.

Bu maçların ardından hem takımın hem de mevcut futbolcuların kaderi belirlenecek. Son haftaya kadar tüm oyuncularını analiz edecek olan Özköylü, ardından kalacak ve gidecekleri belirleyecek

HEDEF EN AZ 15 PUAN
Samsunspor'da gözler devre arasında yapılacak transferlere çevirilirken, ilk yarı bitimine kadar oynanacak 6 karşılaşma hem takımın, hem de mevcut futbolcuların kaderini belirleyecek. Şu anda ligde 9 puanla 13. sırada bulunan Kırmızı- Beyazlılar, 6 haftayı iyi geçerek 20'li puanlara ulaşmayı hedefliyor. İlk devre için en az 15 puan hedefi konulduğu öğrenilirken, bu müsabakalar sadece takımın kaderini etkilemeyecek.

ÖZKÖYLÜ BELİRLEYECEK
Göreve geldiği günden bu yana oyuncuların fiziki ve mental durumunu yükseltmek için çaba içerisinde olan Teknik Direktör Osman Özköylü de, bu 6 haftalık duruma göre gidecek ve kalacak oyuncuları belirleyecek. Bir çok genç oyuncunun tecrübe kazanması için kiralanacağı, diğer futbolcuların da performanslarına göre takımda tutulabileceği belirtildi. Kısacası bu 6 haftanın ardından hem takımın, hemde futbolcuların durumu belli olacak.


İLK DEVRE KALAN MAÇLAR
MANİSASPOR (D)
ELAZIĞSPOR
ÜMRANİYESPOR (D)
ESKİŞEHİRSPOR
GİRESUNSPOR (D)
GÖZTEPE

Selçuk KAYA