Özel İdare Konferans Salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına Kaymakamı Mitat Gözen, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Necip Sirkeci, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, İl Sınav Koordinatör Yardımcısı ve Hitit Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Akyol, Başvuru Merkezi Görevlisi Musa Kurtcu, Sungurlu Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Yılmaz Karaalp de katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, 'İlçemizde ilk kez yapılacak KPSS sınavının sorunsuz ve başarılı bir şekilde yapabilmesi için bütün görevlilerin özverili bir şekilde görev yapmaları konusunda gerekli hassasiyetin göstereceklerini biliyorum' dedi.
ÖSYM il Sınav Koordinatör Yardımcısı ve Hitit Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Akyol, Başvuru Merkezi Görevlisi Musa Kurtcu, tarafından Perşembe günü Sungurlu Özel idare Konferans salonunda ÖSYM Başkanlığı tarafından açıklanan sınav güvenlik tedbirlerinin ele alındığı toplantıda, sınav öncesinde, sınav gününde ve sınav sonrasında yapılacak çalışmalara ilişkin gündem maddeleri görüşüldü. Gündem maddeleri arasında, sınav evrakının muhafaza edilmesinden, sınav esnasında gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasına, bireysel ve organize kopya çekme eylemlerine karşı alınan tedbirlere kadar pek çok önemli konular görüşüldü.

KPSS Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı