Termespor'un yolda kalmasından dolayı sorumlu tutulduklarını belirten Başkan Aziz Pekşen, "Eğer ben olmasaydım Termespor, 1926 Bulancakspor otobüsüne binemeyecekti. Benim ricamla onlar o otobüse binebildi. Biz iyilik yapmaya çalıştık ama karşılığında tepki
aldık. Herkes haddini bilsin"dedi

Yılın Centilmenliği

AMASYA'DA OYNAMAK İSTEDİK
Başkan Pekşen, "Biz maçı oynatabilmek için elimizden geleni yaptık. 50 kişilik ekiple sahayı temizledik. Ama gece yine kar yağdı. Ne yapsaydım gece şemşiye tutup sahada mı bekleseydim. Sırf iki tarafta mağdur olmasın diye maçı Amasya'da oynamak için bile herşeyi ayarladık. Ama Termespor cephesi bunu kabul etmedi" dedi.

BULANCAKSPOR'A BEN RİCA ETTİM
"Termespor'un dönüş esnasında yolda kalması bizleri de üzdü" diyen Pekşen, "Başkan Hüseyin Kambur, benim futbol şube sorumlumu arayıp yolda kaldık demiş. O sırada 1926 Bulancakspor Kulübü Başkanı Muhammed Yılmaz benim yanımdaydı. Ben kendisine rica da bulunarak Termespor kafilesini otobüse almasını söyledim. O da beni kırmadı ve onları otobüsüne aldı. İyilik yapmaya çalıştık tepki aldık. Herkes haddini bilecek" ifadelerini kullandı.