Maç sonrası ise her iki takım teknik ekip ve oyuncuları arasında çıkan olayları güvenlik güçleri güçlükle yatıştırdı

TEKME VE YUMRUKLAR KONUŞTU
Bölgesel Amatör Lig 4. grupta mücadele eden Ladik Belediyespor, zirve yolunda önemli bir galibiyeti kaçırdı. İlçe sahanın futbola elverişli olmadığından dolayı İlkadım Baruthane suni çim sahada oynanan maçta Ladik Belediyespor, Osmancıkspor'la 2-2 berabere kaldı. Maçın uzatma bölümlerine kadar 2-1 önde olan Turuncu-Beyazlılar, 90+2'de kalesinde gördüğü golle adeta yıkıldı.

Hakemin bitiş düdüğünün ardından sahada tekme ve yumruklar konuştu. Önce teknik heyet ardından futbolcular arasında yaşanan kavgaya emniyet güçleri müdahale etti. Tarafları ayırmakta güçlük çeken ve gelen takviye kuvvetle olayları yatıştıran bazı emniyet güçleriyle taraftarlar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

UZATMADA YIKILDILAR
Maça hızlı başlayan Ladik Belediyespor, 11. dakikada Vehbi'nin golüyle 1-0 öne geçti. Konuk ekip Osmancıkspor ise bu gole 26'da Anıl'la cevap verdi ve ilk devre 1-1'lik eşitlikle sona erdi. İkinci 45 dakikaya da, iyi başlayan ev sahibi ekip Ladik Belediyespor, 49'da birkez daha Vehbi'yle öne geçti(2-1).

Maçın son dakikalarına üstünlüğünü koruyan Ladik Belediyespor, uzatma bölümlerinde 90+2'de konuk ekip Osmancıkspor'dan Eren'in attığı gole engel olamayarak sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Zirve yolunda alınan beraberlikle yara alan Ladik Belediyespor, hatfayı 1 puanla kapatmaya razı oldu.

TAKVİYE EKİP GELDİ...
Sahada görevli güvenlik güçleri olayları yatıştıramayınca takviye ekip geldi. Emniyet güçleri her iki takımı da sakinleştirirken, takımlara ceza gelmesi bekleniyor.

Salim YILDIZ