2010 yılında hizmet vermeye başlayan Şenol Mobilya ve Aksesuar, mobilya imalatında adından söz ettiriyor. Hem toptan hem de perakende satış yapan firma, mart ayının sonuna kadar sürecek bir kampanya ile evlenecek çiftlere ve evini yenileyeceklere Kapadokya'da muhteşem bir tatil hediye ediyor. Kampanya hakkında bilgi veren firma sahibi Burak Çilengeroğlu, 'Yaptığımız kampanyaya Samsunlular yoğun ilgi gösterdi' dedi.

KAPADOKYA KEYFİ

Kampanyanın mart ayının sonuna kadar devam edeceğini belirten Çilengeroğlu, 'Düzenlediğimiz kampanya kapsamında evlenecek çiftlere ve evini yenileyeceklere Kapadokya'da 4 gece 5 gün muhteşem bir tatil imkanı sunuyoruz. Kampanya oldukça yoğun ilgi gördü. Ve birçok müşteri bu kampanyadan yararlandı. Bundan sonra da başka kampanyalarla da müşterilerimizle buluşacağız' dedi.

EN KALİTELİ İSKELETLER

Büyük bir alanda hizmet verdiklerini belirten Çilengeroğlu, '2010 senesinde kurduğumuz firmamızda yaptığımız imalatlarla büyük beğeni alıyoruz. Samsun'da hava nemli olduğu için iskelet ve oyma imalatını Adana'da yapıyoruz. Böylelikle çok daha kaliteli iskeletler üretiyoruz. İlkadım Sanayi Sitesi'nde ve Kirazlık dolum tesisinin karşısında imalathanemiz ve showroomumuz var. Toplamda 7 bin metrekare imalathane, 6 bin metrekare ise showroom alanımızla hizmet veriyoruz' diye konuştu.

KİŞİYE ÖZEL ÜRÜNLER

Klasik ve modern tasarımların yanı sıra kişiye özel ürünlerle büyük beğeni aldıklarını kaydeden Çilengeroğlu, 'Geniş ürün yelpazesiyle tüketicilerle buluşuyoruz. Aksesuar olarak; zigon, orta sehpa, mutfak masaları, sandalye üretimi yapıyoruz. Özellikle kişiye özel tasarladığımız, butik ürünlerimizle fark yaratıyoruz. Müşterilerimizin istediği her ürünü üretebiliyoruz. Klasik ve modern gruplarımızla büyük beğeni alıyoruz. MDF, kestane, kayın, gürgen, ladin ceviz ağaç çeşitlerinden ürünlerimizle her kesime ve her bütçeye hitap ediyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Satış sonrası teknik servisimizle de her zaman müşterilerimizin yanında yer alıyoruz' diye konuştu.

BÜYÜK HEDEF

Yeni bir fabrika müjdesi veren Çilengeroğlu, 'Kurumsallaşıp marka olmayı hedefleyerek yola çıktık. Bu anlamda Doğu ve Orta Karadeniz'deki bayilerimizle ciddi anlamda çok güzel işlere imza atıyoruz. İhracat hacmimizi geliştirmek için çalışıyoruz. 2018 yılında Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni bir fabrika açarak kapasitemizi artırıp, istihdama büyük katkılar sağlayacağız' dedi.

ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİMİZİ SERGİLEDİK

TÜYAP Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda açtıkları stantla yoğun ilgi gördüklerini sözlerine ekleyen Çilengeroğlu açıklamalarını şöyle sürdürdü: 'Fuarda bilinirliğimizi daha da arttırdık. Ne kadar fazla ürün çeşidimiz olduğunu kanıtladık. Toptanda bayi olarak müşteriler kazandık. Seneye tekrar fuara katılmayı düşünüyoruz. Herkese çok teşekkür ediyoruz.'

Ayşe KUŞCU