'Müşteri memnuniyetini, sürekli gelişmeyi, kaliteyi, ekip çalışmasını, sosyal sorumluluğu, teknolojik gelişmelere uygunluğu ve paylaşımı esas alan profesyonel yönetim anlayışını kendimize misyon edindik' anlayışıyla yola çıkan Bedük Group, sektörünün en başarılı şirketleri arasında yer alıyor. 'Her Kalbin Bir Penceresi Var' sloganıyla hareket eden Bedük Group, PVC sektörüne, alüminyuma, dış cepheye ve cama farklı yorum ve incelikler katarak, kendi sektöründe ışıldıyor. TÜYAP Samsun 3.İnşaat Fuarı'nda stant açan Bedük Group, kaliteli, güvenli ürünleri ve güler yüzlü çalışanlarıyla tüm vatandaşların isteklerine hitap ediyor.

DOĞAYA VE ÇEVREYE ÖZEN GÖSTEREN BİR FİRMA

'Grubumuzun vizyon ve hedefi, faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde öncü bir konuma gelmek' diyen Bedük Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bedük, tüketicilerin güvenini kazanmayı ayrıca kaliteli saygın markalar oluşturmayı amaç edindiklerini vurguladı. Bu doğrultuda büyüdüklerini ifade eden Bedük, 'Amacımız Samsun'dan doğan ulusal bir marka olmak. Bunun için de üretim süreçlerinde en ileri teknolojiyi takip ediyoruz ve kullanıyoruz. Bunu yaparken doğaya saygılı ve uyumlu, sosyal çevreye zarar vermeyen, herkes için en yüksek faydayı sağlayabilecek süreçler üzerine yoğunlaşıyoruz' şeklinde konuştu.

BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR GURUR

Türkiye'nin birçok noktasına ulaştıklarını söyleyen Bedük, 'Yapı ve inşaat sektöründe ürettiğimiz ürünlerle tüm Türkiye'de etkin bir durumdayız. Şu an tesislerimizde cam üretimini de gerçekleştirmeye başladık. Önceden dışardan aldığımız malları şu an kendimiz üretiyoruz. Bu tabi ki Samsun için bir değerdir. 150 çalışanımızla birlikte Sinop, Manisa, Yozgat, Denizli, Bartın, Sarıkamış, Hopa, Tokat, Amasya ve daha sayamadığımız birçok ilde ürünlerimizi sergiliyoruz. Ürünlerimizin fayda sağladığını görmek, bize büyük bir gurur veriyor' ifadelerini kullandı.

MÜŞTERİLERİMİZ ÜRÜNLERİMİZİ YERİNDE GÖRÜYOR

TÜYAP Samsun 3.İnşaat Fuarı'nın Samsun için önemli olduğunu belirten Bedük, fuara 3. kez katıldıklarını ifade etti. Her yıl katılımın daha da arttığına dikkat çeken Bedük, 'Bu da Samsun ve Samsunlular için büyük bir imkan ve şans. Gerek inşaat yüklenicileri gerekse de son kullanıcı müşterilerimizle yüz yüze gelip ürünlerimizi anlatıyoruz. Müşterilerimiz ürünlerimizi yerinde görüyor, uygulanmış hallerini ise tecrübe edebiliyorlar. Bunun yanı sıra diğer firma sahipleriyle de güzel temaslar kuruyoruz. Bu yüzden bu tip fuarları çok önemsiyoruz' sözlerini kaydetti.

Zeynep Irmak ÖCAL